Kanye West și Bianca Censori, apariție șocantă. Soția rapperului a ieșit la plimbare, într-o pelerină de ploaie transparentă, fără lenjerie intimă

Iată cum a fost surprinsă soția rapperului!

Noua modă inventată de partenera de viață a lui Kanye West! Bianca Censori și-a șocat fanii, după ce a ieşit pe stradă îmbrăcată într-o ţinută cel puțin bizară. Superba șatena a îmbrăcat o pelerină de ploaie transparentă, astfel că a lăsat totul la vedere. Designerul arhitectural nu a purtat nici măcar lenjerie intimă. Iată imaginile care au făcut înconjurul lumii!

Kanye West și Bianca Censori și-au uimit fanii

Kanye West și Bianca Censori formează, fără doar și poate, unul dintre cele mai cunoscute și apreciate cupluri din întreaga lume. Cei doi și-au unit destinele în ultima lună a anului 2022 și se bucură de un număr impresionant de fani.

Recent, însă, celebrul rapper și soția lui au reușit să uimească întreaga lume. Cei doi au fost fotografiați, de curând, pe străzile din Los Angeles, în timp ce înfruntau furtuna care se abătuse asupra orașului californian.

Bianca Censori a ieşit pe stradă îmbrăcată doar într-o pelerină de ploaie transparentă

Kanye West și Bianca Censori au șocat pe toate lumea cu ținutele lor. Rapperul american a fost acoperit în întregime din cap până în picioare, purtând o geacă neagră și o pereche de pantaloni, iar în picioare a ales să-și pună cizme, dar asta nu e tot.

Pe cap, cântărețul a purtat o cagulă. Astfel, artistul a preferat să se acopere. În schimb, partenera lui, Bianca Censori, a fost extrem de vizibilă, purtând doar o pelerină transparentă sub care părea complet goală.

Citește și Kanye West a plătit 850.000 de dolari ca să-și înlocuiască dinții cu unii de titan. Cum arată acum, schimbare șocantă de look FOTO!

Kanye West a șocat cu noua sa dantură

Kanye West a fost în atenția presei internaționale și în urmă cu câteva săptămâni, când a fost fotografiat de paparazzi cu noua sa dantură din titan. Artistul a mers la stomatolog, și-a scos toți dinții, după care i-a înlocuit cu niște plăci din titan.

Pentru această lucrare, partenerul de viață al Biancăi Censori a scos din buzunar nu mai puțin de 850.000 de dolari. Rapperul s-ar fi inspirat de la Jaws, personajul negativ din filmele cu James Bond.

Citește și Kim Kardashian a dat tonul modei în 2024. Rochia transparentă i-a scos în evidență formele voluptuoase, i-a stat perfect așa FOTO!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Simona Țăranu, despre fotbaliștii români care au făcut istorie. Cum este Gigă Hagi
2 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *