Kim Kardashian a dat tonul modei în 2024. Rochia transparentă i-a scos în evidență formele voluptuoase, i-a stat perfect așa FOTO

Cum s-a îmbrăcat vedeta la Săptămâna Modei

Scris de: Daoud Andra

26 Jan. 2024

Săptămâna Modei de la Paris este în plină desfășurare și numeroase vedete internaționale au venit în capitala Franței, pentru a asista la prezentările de modă. Kim Kardashian a participat la prezentarea celei mai noi colecții a casei Maison Margiela, iar cei care au fost acolo nu și-au putut lua ochii de la rochia ei.

Apariția cu care Kim Kardashian a întors toate privirile

Kim Kardashian a bifat, de-a lungul timpului, câteva apariții care au rămas în memoria colectivă datorită extravaganței lor. Fosta soție a lui Kanye West are o siluetă voluptoasă, pe care nu ezită să o pună în valoare atunci când are ocazia. Recent, Kim a participat la cel mai important eveniment dedicat modei de anul acesta, de la Paris.

Citește și: Kim Kardashian, de nerecunoscut! Vedeta a renunțat la ținutele mulate, cum a fost surprinsă când credea că nimeni nu o vede

Kim a venit la Săptămâna Modei însoțită de mama sa, Kris Jenner, și de cea mai mică dintre surorile ei, Kylie. Cele trei au asistat la prezentarea de modă a casei Maison Margiela, iar Kim a ales o ținută care a atras toate privirile. Vedeta de reality-show a purtat o rochie neagră, mulată pe corp și cu mici decupaje care o făceau transparentă, pe toată suprafața.

Starleta a purtat lenjerie de culoare neagră pe sub rochie, astfel că nu a lăsat nimic la vedere. În materie de accesorii, a ales un colier masiv, care atrăgea atenția în partea de sus a corpului.

Kim Kardashian a dat tonul modei în 2024. Rochia transparentă i-a scos în evidență formele voluptuoase, i-a stat perfect așa FOTO
Rochia cu care Kim Kardashian a făcut furori în Franța

Cum s-a îmbrăcat Kylie Jenner

Cea mai mică dintre surorile Jenner a ales și ea o ținută care i-a pus în valoare formele corpului, însă cu totul diferită de a lui Kim. Kylie a îmbrăcat o rochie argintie, cu paiete, iar efectul vizual pe care l-a creat materialul a fost comparat de mulți cu solzii de pește.

Rochia cu mânecă scurtă și de lungime 7/8 i-a pus în valoare lui Kylie silueta perfectă. Cea mai mică dintre surori și-a recăpătat rapid formele și după cea de-a doua naștere, astfel că are curajul să poarte ținute foarte mulate. Ea a asortat la rochie o pereche de pantofi albi, cu vârful rotund, și o pereche de mănuși din voal.

Citește și: Kylie Jenner a renunțat la părul brunet. Noul look o schimbă total, cum arată sora lui Kim Kardashian

Dacă cele două surori au ales ținute mulate, care le-au scos în evidență formele, mama lor a fost la polul opus. Deși are, la rândul ei, o siluetă impecabilă, Kris Jenner a ales, de data aceasta, o ținută masculină. Și-a făcut apariția la Paris Fashion Week îmbrăcată cu un pardesiu supradimensionat, pantaloni la dungă, cămașă albă și pantofi de inspirație masculină.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *