Kate Middleton, apariție radiantă într-o rochie galbenă. Cum arată ținuta cu care Prințesa de Wales a atras toate privirile

De ce a vizitat Kate Middleton un spital dedicat femeilor însărcinate și proaspetelor mame
Kate Middleton, apariție radiantă într-o rochie galbenă. Cum arată ținuta cu care Prințesa de Wales a atras toate privirile

Prințesa de Wales a arătat uimitor într-o rochie galbenă, miercuri, când a vizitat o maternitate premiată la un spital din Surrey, în primul ei angajament regal individual de când și-a preluat noul titlu.

Kate Middleton, apariție radiantă într-o rochie galbenă

Mamă a trei copii, Kate, în vârstă de 41 de ani, a arătat radiantă la sosirea în rochia Karen Millen, în valoare de 220 de lire sterline, în nuanța muștar, la Royal Surrey County Hospital, Guildford, unde a aflat mai multe despre sprijinul pe care îl oferă femeilor însărcinate și proaspetelor mame.

Alteța Sa Regală a accesorizat rochia galben aprins, care avea ecouri de vară, cu pantofi stiletto contrastanți din piele de căprioară bleumarin și o geantă de mână bleumarin, scrie dailymail.co.uk. Șuvițele ei brunete, purtate în bucle și așezate după ureche se legănau în vânt în timp ce se plimba până la intrarea în spital. De asemenea, a fost văzută purtând o mască de față pe coridoarele spitalului, în conformitate cu reglementările covid-19. Prințesa a purtat cercei argintii simpli și discreți și a optat pentru un ruj cu o nuanță neutră și un fard de ochi minimalist.

Kate Middleton
Kate Middleton

De ce a vizitat Kate Middleton acest spital

Unitatea de maternitate, care îngrijește aproximativ 3.000 de copii în fiecare an, a primit în luna mai premiul de aur al UNICEF Baby Friendly Initiative Gold Award pentru activitatea sa remarcabilă de sprijinire a alimentației copiilor și a relațiilor dintre părinți și copii.

Etica unității spitalicești este că îngrijirea de înaltă calitate în maternitate și în primii ani de viață poate îmbunătăți sănătatea pe termen lung a populației – o convingere pe care Prințesa de Wales o susține în activitatea sa cu Centrul pentru copilărie timpurie. Aceasta este o călătorie individuală pentru Alteța Sa Regală, întrucât soțul ei, Prințul William, își îndeplinește propriile îndatoriri, întâlnindu-se cu tinerii fotbaliști la o sesiune de antrenament la St George’s Park.

Kate Middleton urmează să se întâlnească cu personalul de la echipa Jasmine, care ajută femeile afectate de boli psihice în perioada pre și postnatală – un lucru de care suferă una din cinci femei din Marea Britanie.

Kate și Prințul William au fost numiți Prinț și Prințesă de Wales de către Regele Carol al III-lea la 9 septembrie, titlu rezervat moștenitorului aparent al monarhului.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
9.7 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *