Ce haine nu mai are voie Kate Middleton să poarte, după schimbarea titlului regal. “Nu sunt potrivite pentru o viitoare regină”

Odată cu noul statut,Kate Middleton, noua Prințesă de Wales, trebuie să își schimbe stilul vestimentar.
Ce haine nu mai are voie Kate Middleton să poarte, după schimbarea titlului regal. “Nu sunt potrivite pentru o viitoare regină”

Kate Middleton este următoarea în linie pentru a deveni Regina Consort, deoarece titlul ei a devenit Prințesa de Wales.Odată cu schimbarea titlului regal, aceasta va trebui să își schimbe și stilul vestimentar. Anumite haine pe care le poartă nu mai sunt potrivite cu actualul său titlu.

Ce haine nu mai are voie Kate Middleton să poarte, după schimbarea titlului regal

Odată intrată în rolul de Prințesă de Wales. Kate urmează să fie următoarea regina consoartă după Camilla. Pe măsură ce se apropie de rolul ei de monarh, este posibil să existe anumite piese vestimentare pe care nu le mai poate purta.

Ce haine nu mai are voie Kate Middleton să poarte, după schimbarea titlului regal
Kate Middleton

Miranda Holder, expertă în modă și regalitate, a explicat că garderoba noii Prințese de Wales va deveni mai formală, potrivită pentru funcția ei. Stilista a spus: „Ținutele ei imaculate vor rămâne fără îndoială suficient de elegante pentru a-i captiva pe fanii ei fideli iubitori de modă”. Imaginea lui Kate urmează să evolueze în continuare, „pentru a reflecta această nouă fază din viața ei regală”.

În anii precedenți am asistat la transformarea lui Kate „într-o senzație de stil sofisticat și elegant, trasând o linie fină dificilă dintre regalitate și celebritate în pantofii ei favoriți în tonuri nud cu brio”. Dar acești pantofi ar putea fi schimbați în viitor cu  unii mai formali.  De asemenea și o parte dintre accesoriile ei vor trebui înlocuite.

Noua Prințesă de Wales va purta alte accesorii

Pălăriile simple vor fi eliminate complet în favoarea unora mai impunătoare”. Pe măsură ce rolul Prințesei de Wales se schimbă „ne putem aștepta ca moda ei să urmeze exemplul”, a completat Miranda.

În mod similar, țesăturile feminine și imprimeurile, cum ar fi bulinele, vor fi înlocuite treptat de croieli mai imaculate. S-a remarcat cu ușurință pasiunea lui Kate pentru buline, dar se pare că aceasta va trebui să renunțe la ele. Rochiile cu buline se numără printre favoritele lui Kate și a fost văzută purtându-le la evenimente importante, cum ar fi ieșirile ei la Wimbledon și la Royal Ascot. Totuși, asta nu înseamnă că va trebui să își schimbe total vestimentația. Trebuie doar conturată într-un stil mai uniform, minimalist, care îi va completa perfect silueta ei grațioasă.

Este recunoscută pasiunea pe care o avea Regina pentru ținutele în culori aprinse. Asta înseamnă că și Kate va putea purta în continuare haine colorate, dar într-un stil miminalist, mai sobru. Cu siguranță, noile schimbări vor fi adaptate stilului personal care îi poartă deja semnătura de mai mulți ani.

Citește și cum arăta Kate Middleton, înainte să îl cunoască pe Prințul William. Imagini nemaivăzute din trecutul Prințesei de Wales

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
4.3 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *