Kate Middleton, apariție fabuloasă într-un palton roșu. Ea și soțul ei au avut prima vizită oficială în calitate de Prinț și Prințesă de Wales

Kate Middleton a avut o apariție fabuloasă în prima vizită oficială după primirea noului titlu.
Kate Middleton, apariție fabuloasă într-un palton roșu. Ea și soțul ei au avut prima vizită oficială în calitate de Prinț și Prințesă de Wales

Kate Middleton și Prințul William au vizitat Țara Galilor pentru prima dată de când au devenit Prinț și Prințesă de Wales. Aceștia au avut prima vizită oficială de când și-au primit noile titluri.

Cuplul și-a început călătoria în Anglesey, unde cei doi au trăit cândva ca proaspăt căsătoriți în 2010 și apoi ca noi părinți ai primului lor născut, Prințul George. La acea vreme, William lucra ca pilot de elicopter de căutare și salvare la Royal Air Force.

Kate Middleton, apariție fabuloasă într-un palton roșu

Familia regală a fost foarte bine primită în Țara Galiilor. Aceasta a fost și prima vizită după ce s-a încheiat perioada de doliu de după înmormântarea Reginei Elisabeta.

Kate Middleton, apariție fabuloasă într-un palton roșu
Kate Middleton, apariție fabuloasă într-un palton roșu

După o scurtă oprire în Anglesey, Kate și William au ajuns la Holyhead Lifeboat Station, o instituție națională regală pentru bărci de salvare, unde s-au întâlnit cu membrii echipajului și voluntari. Stația de bărci de salvare a primit 70 de premii pentru galanterie. Potrivit publicației People, prima îndatorire regală oficială a cuplului Catherine și William a implicat să sprijine lansarea unei noi bărci de salvare pe insulă cu două luni înainte de a se căsători în 2011.

În cadrul vizitei, Kate a avut o apariție fabuloasă. Aceasta a purtat un palton roșu de la unul dintre brandurile ei favorite, LK Bennett. Paltonul se mai numește și haina „Spencer”! A completat ținuta cu pantaloni negri evazați cu talie înaltă, bluză neagră și o pereche de cercei de la Spells of Love și o geantă neagră Grace. Elegantă fără să epateze, Kate a realizat combinația perfectă pentru o zi plină de angajamente oficiale.

Un nou omagiu adus prințesei Diana

Cu ocazia vizitei și a ținutei purtate, Kate i-a adus un nou omagiu soacrei defuncte, Prințesa Diana. Aceasta a purtat de asemenea un palton roșu asemănător, cu nasturi aurii, când a sosit în Anglesey pentru o vizită.

Prințul William și Kate Middleton s-au îndreptat apoi către Holyhead Marine and Café Bar. Acolo s-au întâlnit cu oameni din întreprinderile mici și organizații, inclusiv cu paza de coastă și cu cadeții de mare.

Cuplul este de așteptat să viziteze și orașul de coastă Swansea pentru a vizita o biserică reamenajată care a fost transformată într-un centru comunitar. Acum găzduiește o bancă de alimente care ajută peste 200 de persoane pe săptămână. Prințesa Kate susține și Swansea Baby Basics, care distribuie articole esențiale mamelor fără posibilități materiale. Catherine, mamă a trei copii, a fost implicată în susținerea acestei organizații pentru copii încă de la începutul pandemiei. Anterior, ea a ajutat și la sortarea și descărcarea pachetelor de donații pentru mamele lipsite de ajutor și copiii lor.

Citește și interdicții majore pentru Kate Middleton, după ce a devenit prințesă de Wales. Ce nu mai are voie să facă sub nicio formă

sursă foto: instagram.com

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Erika Isac, detalii despre noul iubit “Este un bărbat extraordinar!”
9.2 24 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *