De ce Kate și William nu se țin de mână și nu se sărută în public. Motivul nebănuit

Care este motivul din spatele lipsei gesturilor de afecțiune în public dintre Kate și William.
De ce Kate și William nu se țin de mână și nu se sărută în public. Motivul nebănuit

Kate și William, actualii duci de Cambridge și Cornwall, s-au alăturat ducelui și ducesei de Sussex pentru a saluta mulțimile la Windsor. Aceștia s-au reunit după decesul reginei și pentru a participa la evenimentele care au loc în memoria monarhului.

 De ce Kate și William nu se țin de mână în public

Membrii familiei regale și-au făcut apariția îmbrăcați în negru și cu expresiile faciale sumbre. Totodată, a existat o diferență majoră între cele două cupluri. În timp ce Prințul Harry și Meghan, s-au ținut de mână, William și Kate nu au făcut același gest.

Totuși, nu este nimic nou, ducele și ducesa de Cambridge și Cornwall, cunoscuți acum și sub numele de Prinț și Prințesa de Wales, sunt rareori văzuți ținându-se de mână în public. Aceste gesturi sunt de obicei evitate în timpul ieșirilor oficiale de lucru.

Ce arată protocolul

Wiliam și Kate formează unul dintre cele mai frumoase cupluri regale și publicul s-ar bucura să-i vadă pe cei doi schimbând gesturi de afecțiune în public. Însă, există un motiv pentru care Kate și William își păstrează comportamentul afectuos în spatele ușilor închise.

Cei doi reprezintă Casa Regală și ca reprezentanți oficiali, în timpul aparițiilor în public, protocolul nu le permite să-și arate afecțiunea unul față de celălalt. De asemenea, expertul în eticheta regală Myka Meier a explicat că acest lucru  depinde foarte mult și de decizia cuplului.

Myka Meier a explicat pentru Entertainment Daily: „Membrilor seniori ai familiei regale probabil nu li se va spune cum să interacționeze sau când pot sau nu să arate afecțiune în public. Ar fi de încredere să-și folosească raționamentul mai bun cu privire la momentul potrivit. Regalii reglează adesea gesturile tandre pentru a oglindi formalitatea evenimentului la care participă”.

Regina a creat un precedent

Potrivit expertului, este „pur și simplu și o chestiune de preferință” din partea cuplului. Având în vedere că William și Kate vor deveni șefii monarhiei britanice într-o zi, nu e de mirare că vor să rămână cât mai profesioniști. Regina s-a ținut rar de mână cu soțul ei în public, iar acest lucru pare să fi creat un precedent nescris pentru ceilalți membri ai familiei regale.

Regina a stabilit standardul că gesturile afectuoase publice sunt în general dezagreabile. Ca și reprezentanți regali, William și Kate au ales să urmeze exemplul. Prințul William este mai probabil să fie monarh într-o bună zi.

Harry a fost întotdeauna puțin mai rebel și asta se datorează în mare parte faptului că nu este foarte probabil să fie rege. El este al șaselea la rând, în timp ce Prințul William este al doilea în rândul tronului în spatele tatălui lor, actualul rege Charles al III-lea.

Citește și cum a fost poreclită Kate Middleton. A primit acest apelativ inedit chiar de la soțul ei, Prințul William

sursă foto: facebook.com

9.8 12 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.