De ce Regina Elisabeta a II-a și soțul ei dormeau în camere separate. Detalii știute doar de apropiații Familiei Regale

Ce mărturisiri au ieșit la iveală
De ce Regina Elisabeta a II-a și soțul ei dormeau în camere separate. Detalii știute doar de apropiații Familiei Regale

De ce dormeau Regina Elisabeta a II-a și soțul ei în camere separate. După decesul reginei Elisabeta, veșnicia îi aduce din nou împreună pe suverană și pe soțul ei, prințul Philip. Cei doi au trăit o frumoasă poveste de dragoste, fiind căsătoriți timp de 73 de ani. Însă ceea ce puțină lume cunoaște este faptul că deși relația lor a fost bazată pe dragoste reciprocă, regina și soțul ei dormeau în camere separate. Iată care este explicația.

De ce dormeau Regina Elisabeta a II-a și soțul ei în camere separate

Prințul Philip s-a stins din viață în aprilie 2021, la vârsta de 99 de ani, iar soția sa, regina Elisabeta, a trecut la cele veșnice pe 8 septembrie 2022.

Cei doi s-au întâlnit pentru prima dată în 1934, când fosta suverană avea 8 ani, iar Philip 13.

De la acel moment a trecut mai bine de un deceniu până să se căsătorească. Astfel că, în vara lui 1946, îndrăgostiți fiind de mai multă vreme, prințul Philip îi cere regelui George al VI-lea mâna fiicei sale, cea care peste 6 ani avea să devină regină în urma decesului regelui.

Cuplul a întârziat să-și facă publică logodna până la momentul în care prințesa a împlinit 21 de ani. Ceremonia religioasă a avut loc la Catedrala Westminster Abbey din Londra în prezența a peste 2.500 de invitați.

Cuplul are patru copii: trei băieți – regele Charles al III-lea, prințul Andrew, prințul Edward – și o fată – prințesa Anne.

Charles, cel care a devenit monarh după moartea mamei sale, a fost primul dintre cei născuți, venind pe lume la 14 noiembrie 1948. Doi ani mai târziu, pe 15 august, se naște al doilea copil al cuplului regal, prințesa Anne. În 1952 Elisabeta devine Regină, iar Filip devine Ducele de Edinburgh.

Motivul pentru care Regina Elisabeta a II-a și prințul Philip au făcut această alegere

Opt ani mai târziu, vine pe lume prințul Andrew, iar în 1964 se naște prințul Edward.

În 2007, regina Elisabeta a II-a și prințul Philip au serbat nunta de diament, iar la finalul anului 2020 cei doi au împlinit 73 de ani de căsnicie.

Chiar dacă au trăit o poveste de dragoste extrem de frumoasă, regina Elisabeta a II-a și prințul Philip se pare că au dormit mereu separați. Motivul ar fi o tradiție respectată de cuplurile regale și numai.

„În Anglia, Clasa superioară a avut întotdeauna dormitoare separate. Nu vrei să fii deranjat de sforăit sau de cineva care dă din picioare. Iar când te simți confortabil, îți împarți camera. Este minunat să poți alege”- afirma scriitoarea Sally Bedell Smith în biografia despre regină.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică, apariție surpriză la un eveniment monden
8.9 19 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *