Kate Middleton, dată de gol de un fost angajat de la Casa Regală. Cum este ea cu adevărat. Mulți vor fi surprinși să afle asta

Un majordom al Familiei Regale a dezvăluit câteva detalii despre cum a fost întâlnirea dintre prințul și prințesa de Wales
Kate Middleton, dată de gol de un fost angajat de la Casa Regală. Cum este ea cu adevărat. Mulți vor fi surprinși să afle asta

Kate Middleton, dată de gol de un fost angajat de la Casa Regală. Prințul William și Kate Middleton sunt căsătoriți de mai bine de un deceniu și au împreună trei copii. Prima lor întâlnire a avut loc în timpul facultății, când aveau 20 de ani.

Se spune că prințul William a remarcat-o pe viitoarea sa soție în urma unei defilări pe podium pe care Kate a făcut-o în scop caritabil, pentru a strânge fonduri care au avut ca scop ajutorarea victimelor atacurilor asupra Turnurilor Gemene din New York.

Kate Middleton, dată de gol de un fost angajat de la Casa Regală. Cum este ea cu adevărat

Începuturile lor au fost ca ale oricărui cuplu normal, a declarat fostul majordom regal Grant Harrold pentru Slingo, potrivit presei britanice.

„Ca orice mire și mireasă. Nu erau cu nimic diferiți de ceilalți. Este o nebunie să spui asta când te gândești la cine sunt ei, dar nu a fost nimic diferit”, a spus acesta.

Majordomul, o figură obișnuită atunci când vine vorba despre membrii familiei regale în presa britanică, își amintește că în unele zile libere, când trebuia să îndeplinească o sarcină sau să lase ceva la Highgrove House, se întâlnea cu ei, „iar ei erau prin preajmă, așa că pur și simplu îi prindeai din urmă”.

El o descrie pe Kate ca fiind o tânără „cu picioarele pe pământ” și foarte „politicoasă, prietenoasă, amuzantă și glumeață” cu el și cu restul personalului familiei regale britanice.

Fostul majordom, care a lucrat pentru prințul Charles între 2005 și 2011, a fost un apropiat al prințului William, după cum explică acesta.

„Întotdeauna a fost amuzant și frumos că m-am înțeles atât de bine cu ei, pentru că apoi mă rugau să călătoresc cu ei prin țară.”, a delcarat majordomul.

„Când îmi suna telefonul și era William, toți prietenii mei îmi spuneau „e grozav”, dar pentru mine era ceva normal. Asta a fost relația pe care am avut-o cu ei”, a povestit acesta despre legătura sa cu actualii prinț și prințesă de Wales.

„Cred că a fost cu adevărat special și nu neobișnuit, într-adevăr, pentru că într-o casă privată se așteaptă să te înțelegi cu familia. În ceea ce privește membrii mai tineri ai familiei, nu ești angajatul lor, dar ajungi să ai o relație și cu ei. Sunt foarte puțini oameni care ajung să cunoască cu adevărat familia regală, așa că te simți norocos că au avut încredere în tine”, spune el, potrivit revistavanityfair.es.

Divergențe între majordomul Casei Regale britanice și regina Elisabeta a II-a. De ce s-a ajuns la proces

Acest lucru este adevărat, cu unele nuanțe, deoarece el și regina Elisabeta a II-a au avut unele probleme juridice care l-au împiedicat să numească școala sa de formare în materie de etichetă „The Royal Butler”.

În ciuda afirmației sale că a avut permisiunea familiei regale britanice ca parte a acordului în baza căruia și-a părăsit locul de muncă în 2011, care a fost negată de avocații monarhului, instanța a decis în favoarea Elisabetei a II-a și l-a obligat pe fostul majordom să plătească cheltuielile de judecată.

9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.