Răzbunarea cruntă a lui Meghan Markle după ce Kate Middleton a făcut-o să plângă la nuntă. Lovitura dură pentru soția prințului William

Meghan Markle nu a uitat momentul în care cumnata ei a făcut-o să plângă

Scris de: Daoud Andra

05 Nov. 2022

Răzbunarea cruntă a lui Meghan Markle după ce Kate Middleton a făcut-o să plângă la nuntă. Lovitura dură pentru soția prințului William

Kate Middleton și Meghan Markle au avut, încă de la început, o relație tensionată. Presa a fost tot timpul cu ochii pe cele două cumnate și se pare că lucrurile au debutat cu stângul între ele. Nici nu intrase bine în familia regală Meghan Markle, când cumnata ei a făcut-o să plângă. Fosta actriță nu s-a lăsat mai prejos și s-a răzbunat pe soția lui William, într-un mod dur.

Răzbunarea lui Meghan Markle după ce Kate Middleton a făcut-o să plângă

Conflictul pe care Kate Middleton și Meghan Markle l-au avut înainte de nunta actriței cu prințul Harry este unul de notorietate. În 2018, cu puțin timp înainte de nunta regală a cumnatului ei, Kate Middleton abia născuse cel de-al treilea copil, pe prințul Louis. Prințesa de Wales trecea printr-o perioadă în care hormonii o făceau să fie foarte sensibilă, iar la un moment dat a avut un conflict cu viitoarea ei cumnată.

Fiica lui Kate și a lui William, prințesa Charlotte, urma să fie domnișoară de onoare la nunta unchiului ei cu fosta actriță. Se pare că lui Kate nu i-a plăcut deloc vestimentația aleasă de Meghan pentru domnișoarele de onoare și a făcut un comentariu pe marginea acestui subiect. Remarca lui Kate a făcut-o să plângă pe Meghan care, la rândul ei, trecea printr-o perioadă extrem de stresantă, din cauza organizării nunții.

Chiar dacă soția lui William și-a dat seama că a exagerat și i-a cerut scuze ulterior lui Meghan, aceasta se pare că a iertat-o, dar nu a uitat. Pentru a se revanșa, Kate Middleton s-a oferit ca, la nașterea micuțului Archie, să îi facă o serie de fotografii lui Meghan și bebelușului. Prințesa de Wales este pasionată de fotografie și a vrut să îi ofere cumnatei sale o ședință foto, ca un gest de bunăvoință. Meghan a refuzat, iar mulți au interpretat acest refuz drept o răzbunare.

Razbunarea crunta a lui Meghan Markle
Rochița purtată de prințesa Charlotte la nunta regală

Meghan Markle a povestit versiunea ei asupra întâmplării

Momentul tensionat dinaintea nunții a devenit subiect de presă ulterior. Meghan a povestit cum au stat lucrurile, de fapt, din perspectiva ei. Soția lui Harry a vorbit despre momentul cu pricina în celebrul interviu de la Oprah.

„Cu câteva zile înainte de nuntă, ea s-a supărat pe ceva care ținea – asta e adevărat – de rochiile domnișoarelor de onoare. Iar asta m-a făcut să plâng, pentru că m-a rănit cu adevărat. Mă gândeam că, în condițiile în care se întâmplaseră atâtea lucruri în acea perioadă premergătoare nunții, pur și simplu nu avea sens să nu faci ceea ce făcea toată lumea, adică să încerci să-ți oferi sprijinul, știind cum stăteau lucrurile cu tatăl meu și tot restul… Nu a fost o înfruntare… Dar nu cred că ar fi corect față de ea să intru în prea multe detalii, pentru că și-a cerut scuze.”, a spus Meghan.

„Mi-a fost greu să trec peste faptul că am fost blamată pentru ceva ce nu numai că nu am făcut, dar chiar mi s-a întâmplat mie. Iar persoane care au fost în jurul nostru la nuntă au venit la echipa noastră de comunicare și au zis: ‘Știu că asta nu s-a întâmplat așa, dar nu trebuie să le spun eu ce s-a întâmplat cu adevărat’.”, a mai spus ducesa, cu mențiunea că acest episod a reprezentat pentru ea un punct de cotitură.

 

8.4 5 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.