Marele secret al lui Kate Middleton. Cum a reușit să se adapteze vieții regale, iar Meghan Markle nu a putut

Marele secret al lui Kate Middleton. Cum a reușit să se adapteze vieții regale, iar Meghan Markle nu a putut

Marele secret al lui Kate Middleton. Cum a reușit să se adapteze vieții regale, iar Meghan Markle nu a putut. Kate s-a lovit și ea la începutul relației cu William de scepticismul fanilor regali și de unele critici aduse de anumiți jurnaliști britanici. Dar în cele din urmă, alături de soțul ei, prințul William, a reușit să câștige simpatia oamenilor.

De cealaltă parte, Meghan Markle și prințul Harry nu se bucură de aceeași popularitate precum cea a celuilalt cuplu regal. Mai mult, ei au renunțat chiar la îndatoririle regale.

Marele secret al lui Kate Middleton. Cum a reușit să se adapteze vieții regale, iar Meghan Markle nu a putut

Kate și William, ambii în vârstă de 40 de ani, s-au cunoscut în timpul facultății. Amândoi au studiat la Universitatea din St. Andrews. Cei doi au fost prieteni timp de mai bine de un an. Deși trăiau o frumoasă poveste de dragoste, s-au despărțit în 2007. William a recunoscut ulterior că relația lor a oscilat timp de câteva luni. Prințul a explicat că amândoi erau tineri și fiecare încerca să își găsească drumul.

Cei doi s-au împăcat un an mai târziu, iar în 2010, William a cerut-o pe Kate de soție, în timpul unei vacanțe în Kenya. Cupul s-a căsătorit în 2011, iar acum prinții de Wales sunt părinții a trei copii.

„Căsătoria în familia regală poate părea ușoară, poate părea o viață minunată. În care ai la dispoziție servitori non-stop”, a explicat experimentatul corespondent regal al Vanity Fair, Katie Nicholl, pentru Fox News Digital.

„Realitatea este că este foarte greu. Putem să ne uităm la [Diana], prințesa de Wales, [și] la luptele pe care le-a dus. La izolarea pe care a simțit-o într-o etapă foarte timpurie a căsătoriei sale cu prințul de Wales”, a adăugat ea.

În schimb, povestea de dragoste dintre prințul Harry și Meghan Markle s-a derulat cu o viteză mult mai mare față de cea a lui William și Kate. Actrița în vârstă de 41 de ani l-a întâlnit pe Harry în 2016, după ce i s-a propus o întâlnire pe nevăzute. În 2017, cei doi s-au logodit, iar un an mai târziu făceau nunta.

Doar că pentru Megahn Markle, statutul de membru al familiei regale a avut un impact negativ în viața sa și implicit a soțului ei. Ei au renunțat în cele din urmă chiar și la îndatoririle regale, aczând intruziuni ale presei și atitudini rasiste față de actrița din serialul „Suits”, scrie tvmania.ro. Familia locuiește acum în California, împreună cu cei doi copii ai lor.

„Kate a avut timp să înțeleagă cu adevărat cum va fi viața regală ”

Katie Nicholl a afirmat că cei 10 ani de relație ai lui Kate cu William înainte de a-și anunța logodna au fost „cu adevărat cruciali pentru succesul ei ca regină”.

„William a spus-o în momentul logodnei lor, iar aceasta a fost o logodnă lungă. Kate a avut timp să înțeleagă cu adevărat cum va fi viața regală și să [decidă] dacă este ceea ce își dorește. Așadar, cred că acei 10 ani au fost absolut fundamentali”, a explicat Nicholl.

„De asemenea, le-a permis să aibă o bază cu adevărat solidă ca și cuplu. Și, bineînțeles, i-a dat timp să se gândească la ce avea de gând să facă atunci când va deveni un membru al familiei regale. Și, știți, cred că este meritul lui Kate. (…) Nu este ușor [să fii] în umbra Dianei, dar ea a reușit să o facă, cred.”, adăugat Nicholl.

Kate și William au devenit prinți de Wales, după accederea pe tron a regelui Charles al III-lea ca urmare a decesului reginei Elisabeta a II-a. Fostul monarh s-a stins din viață pe 8 septembrie 2022 la castelul Balmoral din Scoția, la vârsta de 96 de ani.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce a descoperit Cristina Spătar după ce și-a făcut analizele
9.9 7 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *