Kaufland România a dat lovitura la început de an. Românii care își caută un loc de muncă se vor bucura

Reuşita cu care se mândreşte Kaufland!
Kaufland România a dat lovitura la început de an. Românii care își caută un loc de muncă se vor bucura

Lovitură uriașă dată de Kaufland România la început de an! Celebrul retailer a primit pentru al nouălea an la rând certificarea internațională de Top Angajator în țara noastră, acordată de institutul independent Top Employer din Olanda. De asemenea, Kaufland România a primit și distincția Employer Branding Star acordată de EBnavi.

Kaufland România, cel mai mare angajator privat din România și în 2024

Kaufland România a începutul anul cum nu se poate mai bine. Prezent de 18 ani la noi în țară, celebrul retail a reușit să se impună rapid pe piață și chiar a devenit cel mai bun angajator privat.

Recent, a primit această distinție, pentru al nouălea an consecutiv, din partea institutului independent Top Employer din Olanda. Totodată, Kaufland a primit și distincția Employer Branding Star, pentru depășirea pragului de 50% din criteriile de evaluare, reafirmându-și devotamentul pentru construirea unui brand de angajator de încredere și bunăstarea echipei.

”Ne bucurăm să vedem că eforturile și inițiativele noastre sunt apreciate și validate inclusiv de către organizații de renume. Cele două recunoașteri sunt pentru noi o reconfirmare a direcției corecte pe care o urmăm și o motivație de a ne îmbunătăți continuu.

Misiunea noastră este să oferim un cadru în care fiecare membru al echipei poate prospera și să fim recunoscuți pentru asta ne onorează.”, a declarat Estera Anghelescu, Director Recrutare și Employer Branding la Kaufland România & Moldova.

Beneficiile pe care le au angajaţii Kaufland România

Compania este extrem de apreciată de angajați datorită programului de muncă flexibil. Spre exemplu, lucrătorii pot opta pentru un program part-time de 2, 4, 6 ore sau full-time. Astfel, compania le permite oamenilor să-și împartă viața între carieră și familie.

De asemenea, Kaufland încurajează un mediu de lucru pozitiv, bazat pe colaborare și înțelegere, în care contribuția și meritele fiecărui angajat sunt apreciate. În plus, compania se implică foarte mult în dezvoltarea profesională a angajaților.

Citește și Reduceri în ianuarie, la Kaufland. Obiectele căutate de români, la prețuri de nerefuzat!

Kaufland este prezent în 8 țări

Kaufland este, fără doar și poate, unul dintre cei mai mari retaileri de pe întregul continent. În prezent, compania se poate lăuda cu nu mai puțin de 1.500 de magazine în opt țări.

Totodată, Kaufland are un număr impresionant de 148.000 de angajați și o rețea de 172 de magazine în România. Anul trecut, celebrul retailer a primit pentru a cincea oară certificarea Best Buy Award, care atestă că este lanțul de magazine cu cel mai bun raport calitate – preț de pe piața locală.

Citește și De unde provine carnea de porc de la Kaufland. Detaliul pe care trebuie să îl știe toți românii!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este și cum arată sora lui Klaus Iohannis
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *