Keo este un tătic model. Are o relaţie specială cu fiica lui şi îi citeşte zilnic poveşti în limba franceză EXCLUSIV

Solistul și-a răsfățat fata cu vată pe băț și s-au distrat la locul de joacă.

De când au devenit părinți, Misty și Keo trăiesc cea mai frumoasă perioadă a relației lor, iar toată atenția lor este îndreptată către cea mică. Deși Misty și-a pus cariera pe plan secund și a ales să se dedice în exclusivitate creșterii fiicei sale, asta nu înseamnă că artistul nu este un părinte la fel de implicat. Fotoreporterii EGO.ro l-au întâlnit pe Keo în timp ce era cu Arya în parc, fără ca Misty să fie prin preajmă.

Keo i-a dat liber lui Misty și a ieșit cu fetița lui în parc

Zilele trecute, în timp ce Misty avea parte de un moment doar al ei, Keo a luat-o pe fiica lor, Arya, și au mers împreună în parcul Herăstrău. Fotoreporterii EGO.ro i-au întâlnit pe cei doi în momentul în care căutau rățuște ca să le hrănească. Din păcate, nu era niciuna în drumul lor, așa că au fost nevoiți să-și găsească alte activități.

Nici nu aveau cum să plece imediat din parc, deoarece Arya își petrece aproape fiecare zi în aer liber la spațiul de joacă, așa că știe fiecare loc unde se poate da în tobogane sau în leagăne. Artistul s-a conformat imediat, a luat-o pe micuță de mână și a fugit către spațiul de joacă.

Chiar dacă vremea nu era deloc prietenoasă, acest lucru nu a împiedicat-o pe micuță să nu se bucure de timpul petrecut cu tatăl ei. La un moment dat, cel mai probabil obosit de cât l-a alergat Arya, artistul a „momit-o” cu o vată de zahăr pe băț, asta pentru a-și mai trage un pic răsuflarea pe bancă, cât timp ea se bucura de ceva dulce. 

Keo si fetita in parc
Keo şi fetiţa în parc

Au activități și separat, nu doar împreună

Deși pe site-urile de socializare pare că cei trei, Misty ( Alexandra Pavel), Keo și Arya, sunt mereu împreună, artista ne-a mărturisit că fiica ei are momentele ei doar cu Keo. Fie că sunt împreună în studioul lui de înregistrări, unde cântă și dansează împreună, fie că se uită la vreun film de desene animate, fie că ies împreună în parc, sunt dăți când ea nu este în preajma lor.

„Avem grijă să avem parte și de activități separate, ceea ce este sănătos și firesc! Petrecem timp împreună în fiecare zi și acesta este avantajul de a lucra de acasă. Ne bucurăm să putem avea împreună zilnic cele 3 mese, spre exemplu. Uneori poate nu avem masa de prânz împreună, în cazul în care Keo are vreun business lunch sau eu fac o ieșire cu Arya la mall sau în parc, unde luăm prânzul la un restaurant, fie cu prietena mea și fetița ei, fie cu mama mea, fie cu mama lui Keo.

Weekend-urile le petrecem și cu părinții noștri, la care mergem în vizită la masă, alteori ne vizitează ei, alteori luăm masa împreună la restaurant. Și tocmai pentru că avem parte zilnic de timp petrecut împreună toți trei, fiecare zi diferă puțin în funcție de ceea ce avem chef sau e necesar să facem”, a povestit Alexandra Pavel pentru EGO.ro.

Keo îi vorbește micuței și în franceză, limba lui maternă

Cât timp au stat în parc, Keo nu i-a vorbit Aryei doar în limba română. La început a încercat să-i vorbească în franceză, limbă de care micuța nu este prea impresionantă chiar dacă este limba maternă a lui Keo, așa că îi răspundea mai mult în română. Deoarece vor ca micuța să cunoască mai multe limbi străine, de la vârstă fragedă, cei doi părinți încearcă să discute cu ea și în engleză, nu doar română, însă printr-o modalitate în care micuța să nu simtă vreo presiune, ci să o ia ca pe o joacă.

„Keo are grijă să îi citească zilnic și în limba franceză, fac tot felul de joculețe de cuvinte, să fie cât mai distractiv și interesant pentru ea, să își poată forma urechea și în limba franceză, să îi fie mai ușor să o învețe atunci când și dacă își va dori”, a mai spus Misty.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este și cum arată sora lui Klaus Iohannis
10 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *