Kim Kardashian a slăbit în timp-record ca să poarte rochia lui Marilyn Monroe. Ce dietă a ţinut

Kim Kardashian a ținut o dietă specială și a slăbit într-o perioadă de timp foarte scurtă pentru a purta rochia lui Marilyn Monroe.
Kim Kardashian a slăbit în timp-record ca să poarte rochia lui Marilyn Monroe. Ce dietă a ţinut

Kim Kardashian a slăbit în timp-record ca să poarte rochia lui Marilyn Monroe, dar tot efortul ei a meritat din plin. Încă se discută aprins despre evenimentul Met Gala 2022, iar Kim Kardashian este în centrul atenției.

Obișnuită cu aparițiile controversate, aceasta s-a prezentat la Gala Met într-o rochie care nu a mai fost purtată de zeci de ani. Tema evenimentului din acest an a fost  „O antologie în moda americană”. Kim a decis să interpreteze tema cu un omagiu adus lui Marilyn Monroe. Kardashian a explicat că a vrut să onoreze unul dintre cele mai emblematice momente de modă ale lui Marilyn Monroe. „Care este cel mai american lucru la care te poți gândi? Cu siguranță, Marilyn Monroe”, a spus Kardashian pentru Vogue.

De aceea, Kardashian nu a vrut să poarte doar ceva care să semene cu rochia pe care o purta Marilyn Monroe în anii 6o. Ci a vrut să poarte tocmai acea rochie. Ca acest lucru să fie posibil, vedeta a trebuit să slăbească 7 kilograme în doar trei săptămâni.  A fost o mișcare curajoasă și îndrăzneață care a propulsat-o în centrul atenției pentru o vreme.

Kim Kardashian a slăbit în timp-record ca să poarte rochia lui Marilyn Monroe

Rochia purtată de Marilyn Monroe deține recordul pentru a fi cea mai scumpă rochie vândută vreodată la o licitație. În 2016, Ripley’s Entertainment a achiziționat rochia pentru 4,8 milioane de dolari. De atunci, a fost depozitată în siguranță, într-un seif întunecat, cu umiditatea și temperatura controlate.

Rochia a fost expusă doar de câteva ori de când a fost achiziționată și doar pe manechinul ei original, într-o carcasă antiglonț. Solicitarea de a o purta la Met Gala i-a adus o mulțime de interpretări interesante lui Kim.

Totuși, aceasta a trecut printr-un proces dificil pentru a putea intra în rochie. Fiind vorba de o rochie simbol nu putea fi modificată. Așa că a ținut o cură de slăbire, iar rochia originală a ajuns să i se potrivească  tocmai la timp pentru eveniment. Ce dietă a ținut.

Kim a declarat pentru Vogue că a purtat un costum de saună de două ori pe zi, a alergat pe banda de alergare și și-a schimbat dieta. A eliminat complet zahărul și carbohidrații și a mâncat cele mai curate legume și proteine.  Nu s-a înfometat, a subliniat ea, dar a fost foarte strictă. Astfel a reușit să slăbească în timp record și a punctat una dintre cele mai de succes apariții de la Met Gala 2022.

sursa foto: instagram.com

Citește și Kim Kardashian, apariţie spectaculoasă la Met Gala 2022.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Erika Isac, detalii despre noul iubit “Este un bărbat extraordinar!”
6 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *