Kim Kardashian, apariţie spectaculoasă la Met Gala 2022. A purtat rochia lui Marilyn Monroe

Kim Kardashian a fost una dintre cele mai comentate apariții de la Met Gala 2022.
Kim Kardashian, apariţie spectaculoasă la Met Gala 2022. A purtat rochia lui Marilyn Monroe

Kim Kardashian, apariţie spectaculoasă la Met Gala 2022 prin rochia specială pe care a purtat-o. Tema din acest an, o referință a modei americane la finalul secolului XIX, a inspirat-o pe Kim să poarte o ținută deosebită. Aceasta a pășit pe covorul roșu chiar într-o rochie purtată de Marilyn Monroe.

Față de surorile ei, Kim Kardashian a bifat o apariție câștigătoare, plină de bun gust. Misiunea nu a fost însă deloc ușoară pentru a intra în rochia purtată de emblematica Marilyn Monroe.

Kim Kardashian, apariţie spectaculoasă la Met Gala 2022

Kim Kardashian, apariţie spectaculoasă la Met Gala 2022

Kim știe cum să fie în centru atenției și la Met Gala 2022 a reușit să fie un exemplu. Aceasta și-a dorit să poarte exact rochia originală concepută de Jean Louis pentru Monroe. Marilyn a îmbrăcat rochia pentru momentul epic în care i-a cântat „La mulți ani” președintelui John F. Kennedy în New York.

O întreagă poveste a stat la baza momentului recreat pe scena Met Gala 2022 de Kim Kardashian. Pentru a vedea dacă i se potrivește, Kim a probat inițial o replică a celebrei ținute. Apoi, originalul a fost adus cu un avion privat de la Muzeul Ripley’s Believe It or Not din Orlando, Florida, la casa lui Kardashian din California.

Doar că nu i s-a potrivit. „Rochia a fost transportată de paznici și a trebuit să port mănuși pentru a o încerca”, a spus ea pentru Vogue despre experiență. „Întotdeauna am crezut că este extrem de curbată. Mi-am imaginat că aș putea fi mai mică în unele locuri unde ea (Marilyn) era mai mare. Așa că atunci când nu mi s-a potrivit, am vrut să plâng pentru că nu putea fi modificată deloc.”

Povestea din spatele momentului Marilyn Monroe

Așadar, pentru a intra în rochia lui Marilyn Monroe, Kim Kardashian a trebuit să țină o dietă specială. A purtat un costum de saună de două ori pe zi, a alergat pe banda și a eliminat complet zahărul. De asemenea, ea a mâncat doar cele mai sănătoase legume și proteine, pentru a reuși să fie în formă. „Nu m-am înfometat, dar am fost atât de strictă”, a povestit pentru Vogue.

La gală, Kardashian a purtat de fapt rochia originală doar pentru câteva minute. Strict cât să facă fotografiile oficiale pe treptele de la Met Gala 2022. Fiind deosebit de fragilă, nu ar fi fost indicat să fie purtată ore întregi. De aceea, după fotografii s-a schimbat într-o replică a rochiei și a continuat seara.

Kardashian și-a împărtășit însă recunoștința pentru acest moment pe Instagram. „Mulțumesc, Ripley’s Believe It or Not! pentru că mi-a oferit ocazia să debutez această piesă evocatoare din istoria modei pentru prima dată de când a purtat-o regretata Marilyn Monroe. Sunt mereu recunoscătoare pentru acest moment.”, a scris ea.

Un alt „sacrificiu” pe care l-a îndurat, a avut legătură cu look-ul ei. Și-a petrecut aproximativ 14 vopsindu-și părul blond pentru a-și finaliza transformarea în Marilyn.

sursă foto: instagram.com

Care au fost cele mai şocante ţinute de la Met Gala 2022. Au atras atenţia tuturor

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Câte diplome are Ramona Olaru, de fapt
7.2 6 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *