Kitty Cepraga, mărturisiri despre relația cu fiica ei. Ce face Aurora-May, la aproape 8 ani: „Am ales să fac cu ea mai multe proiecte” VIDEO EXCLUSIV

Ce nu ar accepta vedeta sub nicio formă: “Dacă vine Martin Scorsese și tot nu accept” VIDEO EXCLUSIV

Kitty Cepraga se bucură de o fetiță minunată, Aurora May, care este interesată de domeniul actoriei. Vedeta, care a lucrat ca VJ în trecut și a participat la “Școala Vedetelor” ne-a oferit un interviu, în exclusivitate pentru Ego.ro, în care a vorbit despre micuța ei. Aceasta ne-a spus ce nu ar accepta să facă niciodată atunci când vine vorba despre fiica ei.

Kitty Cepraga, dezvăluiri despre fiica ei

Aurora May calcă pe urmele mamei sale atunci când vine vorba despre actorie. Micuța a apărut deja alături de Kitty Cepraga într-un proiect, ba chiar a dat și o probă pentru un film în Italia. Actrița ne-a mărturisit că a ales să colaboreze cu fiica ei atunci când vine vorba despre o producție potrivită pentru ea:

Citește și: Kitty Cepraga, despre noua ei meserie: „Destinul le-a aranjat pe toate”. Cu ce se ocupă și cum arată cea mai cunoscută vj-iță din România, după ce a locuit 20 de ani în Italia VIDEO EXCLUSIV

“Probabil că mulți o să mă condamne că am făcut alegerea aceasta, dar am făcut-o pentru că sunt o mamă care are acest stil de viață și de meserie. Nu le separ pentru că viața este meseria la mine, meseria este viață. Am ales să fac cu ea mai multe proiecte, printre care un scurtmetraj care este acum la câteva festivaluri, unde am jucat chiar roluri de mamă și fiică. Ea merge în zona aceasta cu actoria, deocamdată. A dat și o probă pentru un film în Italia. Da, sunt genul de părinte care a ales să colaboreze cu fetița în proiectele potrivite.”

Cum este ca mămică

Actrița se înțelege extrem de bine cu fiica ei, susținând că Aurora May este un copil cuminte. Kristina Cepraga este prezentă în viața micuței ei. De asemenea, vedeta îi ghidează pașii atunci când vine vorba despre actorie, fiind profesoara ei:

Citește și: Bărbatul celebru din partea căruia Geanina Ilieș a primit un buchet de cimbru: „Acesta este unul dintre momentele clasice, care să rămână pe casetă”. Motivul te va surprinde VIDEO EXCLUSIV

“Cred că sunt foarte dulce, foarte afectuoasă, foarte prezentă, copilăroasă dacă vrei. Sunt genul de mamă care este și prietenă. Bine, am și un copil care este extraordinar de cuminte. Este o fetiță extrem de adaptabilă și îmi este foarte ușor să mă manifest în toate formele posibile. Cred că sunt o mamă foarte prezentă și foarte cool. Sunt și profesoara ei de actorie, apropo.”

Ce nu ar face Kitty Cepraga atunci când vine vorba despre fiica ei
Kitty Cepraga și fiica ei

“Este absolut exclus să plece fără mine”

De asemenea, Kitty Cepraga nu și-ar lăsa fiica să plece fără ea, chiar dacă un regizor cunoscut și-ar dori să o aibă într-un proiect timp de mai multe luni. Aceasta vrea să fie alături de fiica ei, mai ales pentru că se află la o vârstă fragedă:

“Este absolut exclus să plece fără mine, este ceva de neconceput. În primul rând, din punct de vedere birocratic este imposibil ca un copil de 7 ani să plece fără mamă. În al doilea rând, nu aș putea să o las să plece fără mine. Ori împreună, ori deloc, așa este pachetul. Dacă vine Martin Scorsese și tot nu accept chestia asta.”

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
6 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *