Kourtney Kardashian, imagini de senzație la nunta cu Travis Barker! A avut cea mai scurtă și strâmtă rochie de mireasă

Kourtney Kardashian cu Travis Barker au avut o nuntă de vis
Kourtney Kardashian, imagini de senzație la nunta cu Travis Barker! A avut cea mai scurtă și strâmtă rochie de mireasă

Au apărut imagini de la nunta lui Kourtney Kardashian cu Travis Barker. Evenimentul a ținut două zile, în weekendul ce tocmai a trecut, în Portofino, Italia. Totul a fost organizat de cunoscuta casă de modă Dolce & Gabbana.

Kourtney Kardashian cu Travis Barker au avut o nuntă de vis. Casa de modă le-a pus la dispoziție mirilor un iaht uriaș în care au fost cazați încă de când au ajuns în Portofino. Totodată, toți invitații au avut la dispoziție un magazin al brandului. Între cei doi miri și casa de modă există un parteneriat strategic, dat fiind faptul că în ultima perioadă Dolce & Gabbana a înregistrat o scădere a vânzărilor.

Kourtney Kardashian cu Travis Barker și-au jurat iubire la Castello Brown

Kourtney Kardashian cu Travis Barker s-au căsătorit religios la cetatea care are o istorie uriașă, Castello Brown. Aceștia i-au avut alături pe toți cei apropiați lor: copii, rude, prieteni. Rochia ei a atras privirile tuturor, fiind una extrem de scurtă, dar și mulată, scrie click.ro.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Kourtney ❤️ (@kourtneykardash)


Travis Barker a avut un costum clasic, dar model unic, realizat special pentru nunta sa. Cu un sacou lucrat manual potrivit tradiției italienești, acesta a accesorizat cu un papion negru din satin, dar și o broșă în formă de cruce, păstrând tema religioasă.

Kourtney Kardashian, condusă la altar de Kris Jenner

Kris Jenner a condus-o la altar pe Kourtney Kardashian, fiind îmbrăcată tot într-o ținută care a atras privirile, realizată de aceeași casă de modă. Printre invitați s-au numărat și Khloe Kardashian, Kim Kardashian, Kendall și Kylie Jenner.

Căsătoria civilă a avut loc pe 15 mai

Kourtney Kardashian cu Travis Barker s-au căsătorit pe data de 15 mai, atunci când a avut loc o ceremonie restrânsă, în Santa Barbara, California. Ei s-au mai căsătorit o dată în Las Vegas, în fața unui bărbat costumat în Elvis Prelsey, însă atunci nu a fost considerată legitimă nunta deoarece nu au obținut certificate de căsătorie.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Câte diplome are Ramona Olaru, de fapt
5.7 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *