La asta nimeni nu se aștepta. Vedeta din România care aruncă bomba despre Marius Moga: “Am fost supărat rău”

Ce vedetă s-a supărat pe Marius Moga

Mariu Moga este, fără îndoială, unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați artiști și compozitori din industria muzicală de la noi din țară. De-a lungul timpului, acesta a lansat numeroase piese care au devenit hituri și au ajuns să fie fredonate de numeroși români din diferite colțuri ale țării. Totodată, el a colaborat și cu multe nume sonore din muzica autohtonă. De curând, însă, o vedetă a decis să arunce vorbe grele la adresa lui. Iată despre cine este vorba!

Vedeta din România care s-a supărat pe Marius Moga

Marius Moga nu mai are nevoie de niciun fel de introducere. Este un artist desăvârșit și un compozitor extrem de respectat, iar în trecut a fost și jurat la Vocea României, unde a descoperit numeroase talente care acum strălucesc în lumina reflectoarelor.

Printre ele s-a numărat și Liviu Teodorescu. Cântărețul de 30 de ani a participat în primul sezon al emisiunii de la Pro TV și a făcut parte din echipa lui Marius Moga.

Ulterior, cei doi au colaborat împreună, dar la un moment dat relația lor s-a răcit. Inivitat în podcastul lui Jorge, Liviu Teodorescu a mărturisit că a fost foarte supărat pe celebrul compozitor.

”Da, am fost, acum nu mai sunt așa..dar am fost supărat rău, dar cred că toți care am trecut pe acolo, într-o măsură ne-am supărat cu Moga.

Moga este genial, asta e clar, dar când lucrezi cu el, el se face așa indispensabil în procesul tău de creație, încât lucrând de câteva ori cu el, la un moment dat nu mai poți, pentru că îți crează nevoia de a avea aprobarea lui.

Când ești la început, tânăr, artist necopt și nimerești un colos de genul ăsta..genial, te copleșește, după care când tu încerci să îți iei puterea și să îți asumi deciziile pe parte de creație, de muzică, când se întâmplă asta și îți iei puterea înapoi, se cam strică combinația.

Pentru că nu îți mai convine că ai nevoie de aprobarea lui, devine frustrant pentru tine, descriu ce mi s-a întâmplat mie. A devenit frustrant să am nevoie de aprobarea lui și în momentul ăla am decis să mă separ”, a dezvăluit cântărețul.

Citește și Prima poză postată de Liviu Teodorescu cu fetița lui. Artistul e în culmea fericirii: “Sunt topit”!

Marius Moga si Liviu Teodorescu
Marius Moga si Liviu Teodorescu

”Și Adda a fost supărată pe Marius Moga”

Tot Liviu Teodorescu a mai mărturisit că și Adda a avut, la un moment dat, un conflict cu fostul jurat de la Vocea României. ”Da, e primul om cu care am deschis drumul ăsta, și Adda a fost supărată pe Marius Moga.

Oricum, la un moment dat simțeam că îmi spune ce să fac, dar oamenii reacționau la ce făceam eu, de ce să fac ce zici tu? El zicea ”nu e bine”, a declarat Liviu Teodorescu.

Citește și Obiectul special pe care Liviu Teodorescu și l-a dorit pentru primul lui copil: „Cred că este o chestie firească, să îi privească mai tare pe tați” VIDEO EXCLUSIV!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *