La asta nu se aștepta nimeni! Alexandra Stan s-a împăcat cu Bogdan Stăruială de la „Insula iubirii”? Cum au fost dați de gol cei doi FOTO

Unde au fost fotografiați

Scris de: Daoud Andra

22 Feb. 2024

Alexandra Stan a avut o viață sentimentală tumultuoasă, trecând și printr-un mariaj eșuat. Una dintre relațiile de durată ale artistei a fost cea cu Bogdan Stăruială, ispită în ultimul sezon de la ”Insula iubirii”. Relația celor doi s-a încheiat în anul 2019, însă de curând au fost surprinși din nou împreună. Unde au fost fotografiați cei doi.

Alexandra Stan a reluat legătura cu Bogdan Stăruială?

Dacă pe plan muzical s-a bucurat mereu de succes, în viața personală, lucrurile nu au stat la fel de bine pentru Alexandra Stan. De-a lungul timpului, artista a avut câteva relații care și-au pus amprenta asupra ei, dar și o căsnicie eșuată. Timp de 4 ani, a avut o idilă cu Bogdan Stăruială, fostă ispită la ”Insula iubirii”. Relația lor s-a încheiat în primăvara anului 2019, însă de curând au fost surprinși din nou împreună.

Cei doi au fost fotografiați într-un club din Constanța, orașul natal al artistei. Chiar dacă nu apar în ipostaze tandre, mulți s-au întrebat dacă au reluat relația sau doar au ieșit în club, în calitate de prieteni, la cinci ani de când s-au despărțit.

Citește și: Alexandra Stan a dat lovitura în dragoste. Cine este Darcy Maxim, noul ei iubit. Are foarte mulți bani FOTO

La asta nu se aștepta nimeni! Alexandra Stan s-a împăcat cu Bogdan Stăruială de la „Insula iubirii”
Sursa foto: Fratelli Constanța

De ce s-au despărțit cei doi

Cântăreața și instructorul de surf au format un cuplu în perioada în care ea locuia în California și visa să devină faimoasă. Artista a vorbit, la un moment dat, despre provocările din viața personală și despre motivele pentru care s-au încheiat unele relații ale sale. În timp ce era cu Bogdan Stăruială în SUA, sportivul i-ar fi propus să aibă o relație deschisă și să se mai întâlnească și cu alte persoane, după cum a povestit ea, în cadrul unui podcast.

Citește și: Lidia Buble și Alexandra Stan au împărțit același bărbat celebru și bogat. Nu e Răzvan Simion

”Eu am instinctul de mamă și am devenit mama lui, găteam, îmi găteam și mie, îi găteam și lui și nu mă mai satisfăcea să fiu artist. Mi se părea greu, dacă mă duceam la studio mi se părea că nu mai regăseam în mediul ăla, dacă mă duceam la studio, abia așteptam să plec, să fac ceva de mâncare și să stau. Momentul de trezire a fost când Bogdan a început să-mi propună să ne vedem și cu alte persoane, fiind în LA.

Eu să ies cu alți iubiți și el cu alte iubite. În momentul în care mi-am dat seama, nu mi-a venit să cred, am avut o criză. M-am pus pe mine pe locul doi, eu în mod normal nu ar fi trebuit să țin cont de nimeni și de nimic. Să mă duc la studio, să fac totul numai mie, să nu mă mai gândesc la alte persoane, dar nu a fost așa. El de fapt își dorea latinoaice sau mai știu eu ce. Mi-am dat seama că greșeala era la mine”, a povestit artista, în podcastul lui Mihai Morar.

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *