Lidia Buble și Alexandra Stan au împărțit același bărbat celebru și bogat. Nu e Răzvan Simion

Ambele s-au afișat cu el în aceeași perioadă

Scris de: Daoud Andra

27 Aug. 2023

Lidia Buble și Alexandra Stan au împărțit același bărbat celebru și bogat. Nu e Răzvan Simion

Lidia Buble și Alexandra Stan nu împărtășesc doar pasiunea pentru muzică, ci au împărțit, la un moment dat, și același bărbat. Se întâmpla în urmă cu doi ani și este vorba despre un burlac celebru din România. Anul acesta, el și fratele lui au ținut constant primele pagini ale ziarelor.

Cine este bărbatul pe care Lidia Buble și Alexandra Stan l-au împărțit

Viețile amoroase ale vedetelor pot fi extrem de palpitante uneori. O demonstrează Lidia Buble și Alexandra Stan, care, la un moment dat, au ieșit cu același burlac. În primăvara anului 2021, Cobra Tate a fost văzut ieșind în oraș când cu una, când cu cealaltă. Lidia Buble venea după o despărțire dureroasă, după ce avusese o relație de lungă durată cu Răzvan Simion.

Citește și: „Doamne, m-am crucit”: Pe Lidia Buble au lăsat-o nervii și nu s-a mai putut controla. Ce se întâmplă cu iubita lui Horațiu Nicolau

În perioada menționată, artista a fost văzută de câteva ori luând masa împreună cu Cobra Tate. La rândul său, Alexandra Stan a trecut printr-o căsătorie-fulger, care s-a încheiat după numai câteva luni. În acel an, artista s-a căsătorit în secret cu un bărbat care nu făcea parte din lumea showbiz-ului și de care a divorțat câteva luni mai târziu. Și ea a fost surprinsă de paparazzi la câteva întâlniri în oraș cu fratele lui Tristan Tate.

Citește și: Ce a dezvăluit Alexandra Stan despre relația cu fostbalistul George Pușcaș. Artista și-a dorit ca fanii să afle chiar de la ea, acum e totul clar

În prezent, Lidia Buble se pare că are o relație cu omul de afaceri Horațiu Nicolau, care este cu aproape 30 de ani mai mare decât ea. Pe de altă parte, Alexandra Stan se pare că are o legătură amoroasă cu fotbalistul Geroge Pușcaș. Cei doi au fost împreună în vacanță, însă artista nu și-a asumat deocamdată relația. Și una, și cealaltă au preferat să păstreze discreția în privința vieții personale.

Cobra Tate este pasionat de sporturi de contact

Cine este Cobra Tate

Frații Cobra și Tristan Tate au intrat în atenția publicului din România în urmă cu câțiva ani, când au început să se afișeze cu vedete autohtone. Viața lor plină de opulență a atras rapid atenția publicului, dar și a procurorilor. La finalul anului trecut, procurorii DIICOT i-au reținut pe cei doi, pentru infracțiuni de crimă organizată. Cei doi frați celebri au fost ridicați de la vila lor din Pipera și au ajuns în arest atunci.

Citește și: Cu ce se ocupau frații Tate, înainte să vină în România. Modul inedit prin care au devenit celebri

Frații Tate au fost cercetați pentru trafic de persoane și viol, fiind acuzați că ar fi exploatat mai multe tinere, cu ajutorul unor complici. Afacerile lor au ieșit la iveală după ce familia unei fete de origine americană a depus plângere pentru dispariția fetei, care ar fi fost sechestrată, alături de o româncă, în vila fraților Tate.

Cei doi au stat după gratii de la finalul lunii decembrie până la începutul lui aprilie 2023. Pe 1 aprilie, au fost eliberați din închisoare și plasați în arest la domiciliu. În urmă cu trei săptămâni, magistrații au ridicat și măsura arestului la domiciliu, însă ancheta continuă.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cum s-au descurcat Oana Matache și Radu Siffredi la Power Couple, emisiunea care se va difuza la Antena 1
6 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *