La ce au renunțat Adela Popescu și Radu Vâlcan pentru a economisi bani: “Suma ne-a înfuriat”

Adela Popescu și Radu Vâlcan strâng cureaua. Ce metode au găsit pentru a economisi bani
La ce au renunțat Adela Popescu și Radu Vâlcan pentru a economisi bani: “Suma ne-a înfuriat”

Vedetele de la noi sunt și ele din ce în ce mai afectate de creșterea prețurilor. Recent, Adela Popescu și Radu Vâlcan au luat o decizie importantă pentru finanțele familiei. În urma unor calcule făcute, cuplul a realizat cât de mulți bani cheltuie cu mesele la restaurant. Așa că cei doi au hotărât că este momentul să renunțe la acest obicei și să consume mai multă mâncare gătită. În plus, tot din dorința de a economisi, Adela Popescu și Radu Vâlcan au mai descoperit o metodă de a rămâne cu mai mulți bani în buzunar, pe care prezentatoarea TV le-a dezvăluit-o și fanilor.

La ce au renunțat Adela Popescu și Radu Vâlcan pentru a economisi bani

Adela Popescu a povestit pe rețelele de socializare despre decizia pe care a luat-o împreună cu soțul eiprivind chltuielile casei. Primă măsură pentru reducerea cheltuielilor a fost să renunțe la mesele în oraș. Adela Popescu a dezvăluit că în urma calculelor făcute, ea și Radu Vâlcan au realizat cât de mulți bani scoteau din buzunar pentru acest obicei.

”După sală s-a mers la cumpărături. Am decis de acum trei săptămâni să nu mai mâncăm în oraș, decât dacă este un eveniment mai special. Asta după un calcul al banilor pe care îi cheltuim la restaurante. Suma ne-a înfuriat. Așa că am decis să facem cumpărături mai multe o dată pe săptămână. Până acum ne-am descurcat foarte bine.”, a mărturisit Adela Popescu pe Instagram.

„Am economisit destul demult”

De asemenea, prezentatoarea TV a dezvăluit o altă metoda prin care au reușit să economisească bani. Au instituit regula cumpărăturilor o dată pe săptămână. Mai exact, dacă până în urmă cu câteva săptămâni obișnuiau să meargă la supermarket ori de câte ori aveau nevoie, chiar și de două ori pe zi, acum își dedică o singură zi pe săptămână cumpărăturilor, pe care le fac după o listă bine stabilită dinainte.

Adela Popescu spune că după cele trei săptămâni de când au început acest experiment se văd rezultatele, reușind să economisească destul de mult. Vedeta își îndeamnă fanii să încerce și ei această metodă și cu siguranță vor rămâne surprinși de cât de mult vor reuși să economisească.

„Mâncam destul de mult în oraș. Îmi place în continuare să mănânc în oraș și mă relaxează, pur și simplu mă simt bine. După ce am tras linie și am văzut banii care se cheltuie într-o lună mi s-a făcut rău. Am zis hai să facem un experiment. Mergem o dată pe săptămână și facem cumpărăturile după listă. Tot ce ne trebuie într-o săptămână.

Vreau să vă spun că suntem deja în a treia săptămână în care suntem un pic mai organizați. Am economisit destul de mult. Oricum nouă ne place să stăm în casă, iar Radu gătește foarte bine. Chiar era păcat să nu facem asta.”, a spus Adela Popescu într-un alt story.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
4.3 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *