La ce oră se difuzează serialul Golden Boy de la Antena 1. Când poate fi văzut în reluare

La ce oră se difuzează serialul Golden Boy de la Antena 1. Când poate fi văzut în reluare

La ce oră se difuzează serialul Golden Boy de la Antena 1. Din 6 ianuarie, Antena 1 a început difuzarea serialului-fenomen care a cucerit publicul din Turcia: Golden Boy (Yalı Çapkını). Producția, care are la bază o poveste reală de viață, stârnește un interes uriaș și în rândul românilor. Iată când poate fi văzut noul serial turcesc.

La ce oră se difuzează serialul Golden Boy de la Antena 1

Golden Boy, tradus inițial la noi „Dragoste rebelă”, îi are în rolurile principale pe Afra Saraçoğlu (“Fiicele doamnei Fazilet”) și Mert Ramazan Demir. Producția este inspirată din povestea de viață a scriitoarei Gülseren Budaıcıoğlu.

În Turcia, „Yalı Çapkını” / „Golden Boy” a avut audiențe uriașe chiar de la primele episoade. Mai mult, serialul a fost în fiecare săptămână cel mai urmărit serial de dramă din Turcia.

În România, premiera serialului a avut loc vineri, 6 ianuarie, pe Antena 1. Postul TV continuă difuzarea acestuia în fiecare vineri, începând cu 20.30, iar în reluare poate fi văzut marțea, de la ora 00:30.

Subiectul serialului

Golden Boy are în prim plan o poveste dramatică, plină de suspans și întâmplări imprevizibile. Destinul a două surori le aduce pe acestea în calea moștenitorului unui imperiu de bijuterii deținut de familia Korhan, în care minciuna, trădarea și secretele își spun cuvântul.

Halis este proprietarul imperiului de bijuterii și capul familiei Korhan. Deși și-a lăsat întreaga afacere pe mâna fiului său, Orhan, și a nepotului său cel mare, Fuat, cele mai importante decizii în companie sunt luate tot de către Halis. Mai mult, acesta încearcă să dețină controlul și asupra familiei.

Ferit (Mert Ramazan Demir), protagonistul serialului, este cel mai tânăr nepot al magnatului. Acesta s-a întors acasă după ce a studiat în străinătate. Tânăr rebel și nepăsător, Ferit ajunge să nu mai fie tolerat de către Halis, care a delegat-o pe Ifakat (nora sa rămasă văduvă), să îi găsească o mireasă bună lui Ferit.

Vestea că magnatul caută o mireasă pentru nepotul său a venit ca un fulger pentru Kazim, pentru care singura șansă la îmbogățire sunt cele două fiice ale sale, Suna și Seyran. Ifakat o consideră pe Suna potrivită pentru a se mărita cu Ferit, astfel că stabilește ziua în care cei doi se vor întâlni și se vor logodi.

Poveste devine și mai captivantă odată cu întâlnirea dintre Ferit și Seyran, înainte ca tânărul să se logodească cu soara acesteia, Suna. Cei doi se îndrăgostesc pe loc unul de celalălt, iar din acest moment, trădările, minciunile secretele și planurile de răzbunare își vor face simțită prezența mai mult ca niciodată.

Ce actori fac parte din distribuția serialului

În rolurile principale din Golden Boy îi regăsim pe Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir și Çetin Tekindor.

Din distribuția producției care s-a filmat într-un renumit conac din Istanbul mai fac parte, printre alții, Çetin Tekindor, Şerif Sezer, Gülçin Santırcıoğlu, Emre Altuğ, Gözde Kansu, Ersin Arıcı, Beril Pozam, Doğukan Polat, İrem Altuğ, Öznur Serçeler și Hülya Duyar.

Mert Ramazan Demir a povestit presei din Turcia că între el și partenera sa din serial, Afra, există o chimie specială. Cei doi se cunosc de mulți ani și se înțeleg foarte bine pe platourile de filmare. Multe dintre replicile personajelor lor au fost improvizate.

Citește și: „Cine sunt actorii din serialul Lia. Lista completă cu distribuția din noua producție de la Antena 1

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce educație își dorește Amalia Enache să-i ofere fiicei sale
9.6 10 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *