La ce oră se difuzează serialul Totul pentru familia mea la Kanal D. În ce zile poate fi urmărit

Cine sunt personajele din acest serial
La ce oră se difuzează serialul Totul pentru familia mea la Kanal D. În ce zile poate fi urmărit

Un nou serial turcesc este difuzat pe Kanal D. “Totul pentru familia mea” aduce în fața telespectatorilor o poveste impresionantă a patru frați orfani. Îți spunem mai jos detalii despre acest serial, la ce oră se difuzează serialul Totul pentru familia mea la Kanal D, dar și cine sunt personajele și care este povestea lor.

Povestea serialului Totul pentru familia mea de la Kanal D

Noul serial difuzat pe Kanal D aduce în fața telespectatorilor povestea a patru frați rămași orfani după mai multe evenimente tragice. În spatele acestor întâmplări este actorul Celil Nalcakan, în rolul lui Afik Atakul, un om care își va pune amprenta asupra vieților celor patru frați orfani.

Povestea începe prin prezentarea familiei Eren, cu doi părinți muncitori care au patru copii. Trăiesc decent și muncesc din zori și până în seară pentru a le asigura copiilor toate cele necesare. Din păcate, fără voia lor, pășesc într-o situație care le va aduce sfârșitul.

După ce rămân fără părinți, Kadir (actorul Halit Ozgur Sari), fratele mai mare, care are 19 ani, devine protectorul celorlalți trei frați. Acesta este dispus să își dea chiar și viața pentru el. Scopul lui este să îi susțină pe aceștia pentru a merge la școală în continuare și să aibă un trai decent.

Din păcate, se lovesc de foarte multe piedici și ajung să locuiască în condiții improprii. Cu toții se luptă să supraviețuiască, iar iubirea pe care și-o poartă și amintirea vie a părinților îi ajută să depășească toate obstacolele.

Citește și – Ce vrea să facă Denise Rifai, în 2024. Planul nebănuit al vedetei Kanal D: „Mi se pare o chestiune de obligație”

La ce oră se difuzează serialul Totul pentru familia mea, la Kanal D

Noul serial de la Kanal D, “Totul pentru familia mea” poate fi urmărit patru zile pe săptămână. Acesta este difuzat luni, marți, miercuri și joi de la ora 20:00. Serialul a ajuns la sezonul 3 și nu se știe exact câte episoade va avea.

Potrivit clasamentului audiențelor, serialul “Totul pentru familia mea” s-a poziționat recent pe primul loc la nivelul întregii țări. Potrivit informațiilor furnizate de Kantar Media România, în intervalul 20:00 și 22:30 stația TV a înregistrat 7,8% puncte de rating și 17,9% cotă de piață, în rândul publicului din întreaga țară. Peste 1 350 000 de telespectatori au urmărit, în medie, în fiecare minut al difuzării serialului “Totul pentru familia mea”. Minutul de aur a fost înregistrat la ora 21:16, atunci când în fața ecranelor au fost 1 572 000 de oameni.

Personajele din serialul Totul pentru familia mea

Kadir este personajul principal, el fiind fratele cel mare dintre cei patru. El preia frâiele familiei după moartea părinților.

Omer și Asiye sunt frați gemeni, amândoi adolescenți inteligenți. Omer nu vrea să accepte situația în care sunt și se ambiționează să iasă din precaritatea în care trăiesc. Asiye este cunoscută pentru bunătatea ei, având o inimă bună și fiind naivă și sinceră.

Emel este sora cea mică dintre cei patru frați rămași orfani.

Doruk Atakul este fiul lui Akif, cel care își pune amprenta asupra vieții celor patru frați. Doruk este cel mai popular tânăr din școală și este mereu în centrul atenției.

Melisa Atakul este fiica lui Akif și sora lui Doruk. Ea se apropie de Omer și Asiye.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Câte diplome are Ramona Olaru, de fapt
9.1 30 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *