La ce oră și în ce zile se difuzează Mireasa, sezonul 6. Când poate fi văzută emisiunea în reluare la Antena 1

Cine sunt concurenții din sezonul 6
La ce oră și în ce zile se difuzează Mireasa, sezonul 6. Când poate fi văzută emisiunea în reluare la Antena 1

Mireasa, emisiunea matrimonială prezentată de Simona Gherghe, a revenit la Antena 1. La ce oră și în ce zile se difuzează sezonul 6 Mireasa? Când poate fi văzută în Reluare?

La ce oră și în ce zile se difuzează Mireasa, sezonul 6

Prima parte a sezonului 6 Mireasa a fost filmată în Turcia. Primele zile de difuzare au fost cu imagini de acolo. Show-ul poate fi urmărit de luni până vineri de la ora 14:00 și de la ora 17:00. Între cele două ediții se difuzează Observatorul, prezentat de Olivia Păunescu și Florin Căruceru.

Pentru cei care vor să vadă emisiunea și în reluare, aceasta este din nou difuzată la ora 4:00 dimineața, potrivit programului afișat pe a1.ro.

Ce spunea Simona Gherghe despre sezonul 6 Mireasa

„După cinci sezoane emoționante pe care le-am trăit împreună, cu sufletul la gură, alături de curajoșii care au decis să își găsească marea iubire în casa Mireasa, merităm cu toții o iubire ca în filme, așa cum spune și numele noului sezon al reality show-ului de la Antena 1. Noi concurenți sunt gata să își schimbe destinul. Ei sunt regizorii, ei își scriu povestea, ei îi dau viață. Noi doar îi ajutăm să își împartă fericirea cu lumea toată. E un început de sezon cum n-a mai fost, pentru că suntem cu toţii în Istanbul. Cred că nu se putea un început mai bun pentru un sezon cu iubire ca-n filme. A fost un efort uriaș pentru echipă, însă totul e grozav aici! Abia aștept să ne revedem! După prima săptămână filmată în Istanbul, ne vedem în direct din Casa Mireasa!”, a declarat Simona Gherghe la începutul sezonului 6 al emisiunii Mireasa.

Cel de-al șaselea sezon al emisiunii Mireasa a venit și cu o surpriză pentru telespectatori, care s-au putut înscrie la concursul ce punea la bătaie un weekend ultra all inclusive pentru două persoane, la mare. Concursul s-a desfășurat în perioada 26.08.2022 – 02.09.2022.

Nouă fete și opt băieți au pășit în show-ul Mireasa din acest sezon cu speranța că vor pleca de acolo alături de sufletul pereche.

Citește și – Cine sunt concurenţii sezonului 6 Mireasa, de la Antena 1. Lista completă

Cine a câștigat sezonul 5 Mireasa

Perechea formată dintre Giovana și Sese a fost câștigătoarea celui de-al 5-lea sezon al emisiunii Mireasa. Pe locul doi au fost Sabrina și Perneș. Premiul constă în 40 000 de euro, însă pentru a  intra în posesia lui cuplul câștigător trebuie să se căsătorească în cadrul emisiunii. Câștigătorii premiului în valoare de 40 000 de euro pot intra în posesia banilor în maximum 90 de zile de la data difuzării finalei emisiunii Mireasa, iar înmânarea se face pe baza certificatului de căsătorie.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
1 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *