La ce oră și în ce zile se difuzează serialul Lia sezonul 2, la Antena 1. Când se poate vedea în reluare

Serialul vine cu noi intrigi în sezonul al doilea

Scris de: Daoud Andra

28 Aug. 2023

La ce oră și în ce zile se difuzează serialul Lia sezonul 2, la Antena 1. Când se poate vedea în reluare

Serialul Lia – soția soțului meu s-a bucurat de un succes foarte mare în primul sezon, motiv pentru care producătorii au decis să facă și sezonul al doilea. Acesta a fost filmat pe parcursul ultimelor luni și a avut premiera pe Antena 1. La ce oră și în ce zile se difuzează serialul Lia sezonul 2 și la ce să se aștepte fanii de la noul sezon.

Lia – soția soțului meu sezonul 2 vine cu surprize la Antena 1

Telenovela Lia – soția soțului meu a ajuns la sezonul al doilea, iar protagoniștii ei sunt gata pentru noi provocări. Serialul inspirat dintr-o producție turcească spune povestea unui triunghi amoros format din Lia, Petru și Alice, iar aventurile lor sunt departe de a ajunge la final. Scenariul și distribuția de excepție i-au ținut cu sufletul la gură pe telespectatori încă de la primul episod și același lucru promit să facă și în acest sezon.

Citește și: Când se difuzează serialul ”Lasă-mă, îmi place! Camera 609” la Antena 1. Surpriză pentru telespectatori, ziua și ora când îl vezi la TV

”Credeaţi că cel mai mare secret a fost că Petru are o soţie în comă? Vă înşelaţi! Acest sezon va scoate la iveală un nou mister, care va pune şi mai multă presiune pe relaţia dintre Lia şi Petru. Iar faptul că Gianni Rocca este liber şi vrea răzbunare nu va face lucrurile prea uşoare. Pe scurt: nimeni nu este în siguranţă!”, au dezvăluit Radu Grigore şi Bianca Mina, scenariştii proiectului, potrivit Antena 1.

”Am ştiut că Lia – soţia soţului meu va fi un proiect special şi aşteptările mi-au fost depăşite. Sunt foarte mândră de echipa mea, atât de cea din faţa, cât şi de cea din spatele camerei. Pentru mine a fost o perioadă grea, cu două proiecte în paralel, atât Lia, cât şi serialul romance Lasă-mă, îmi place! Camera 609, care va avea premiera mâine (n.r. vineri) la Antena 1, dar am avut mereu încredere în echipele mele şi le mulţumesc pentru tot!”, a declarat producătoarea Ruxandra Ion.

Citește și: Când se difuzează finala Insula Iubirii 2023. Surpriză pentru fani, s-a aflat totul

Actorii principali din Lia – soția soțului meu

La ce oră și în ce zile se difuzează serialul Lia sezonul 2

Sezonul al doilea al serialului Lia – soția soțului meu a revenit pe post joi, 24 august. Telenovela se difuzează în fiecare joi, de la ora 20:30. Pe lângă sezonul al doilea din serialul Lia, toamna vine la Antena 1 și cu un serial de comedie. Lasă-mă, îmi place! Camera 609 se difuzează la Antena 1 în fiecare vineri. Serile de joi și vineri vor fi, așadar, dedicate producțiilor originale Antena 1.

Ioana Blaj, cea care o interpretează pe Alice în serial, a oferit recent un interviu pentru EGO.ro, în care a vorbit despre personajul ei. Chiar dacă este un personaj negativ, Alice este și un personaj foarte ofertant pentru actrița Ioana Blaj.

Citește și: La ce oră se difuzează serialul Melek de la Kanal D. În ce zile poate fi urmărit

”Mie îmi place foarte mult personajul. Pentru mine e foarte profitabil pentru că mă joc mult și fac ceva ce nu am mai făcut și îmi place. În sezonul doi sunt tot rea. Mai rea. Deci nu ai cum la personajul ăsta să îndulcești. E un personaj fain, este un personaj care aduce savoarea aia, pentru că altfel oamenii s-ar plictisi de atâta bine”, a spus Ioana Blaj, pentru EGO.ro.

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu mai apare Ramona Olaru la Neatza
1.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *