La mulți ani 2024! Cele mai frumoase mesaje și urări pe care le poți trimite celor dragi de Anul Nou

Urări inspirate pentru trecerea în Noul An

Scris de: Daoud Andra

30 Dec. 2023

La mulți ani 2024! Cele mai frumoase mesaje și urări pe care le poți trimite celor dragi de Anul Nou

În noaptea dintre ani, românii obișnuiesc să le trimită mesaje și urări celor dragi. De Revelion, le poți arăta prietenilor, colegilor, rudelor și altor cunoștințe că te-ai gândit la ei, trimițându-le mesaje cu ”La mulți ani 2024” și alte urări fie amuzante, fie de suflet.

Mesaje cu ”La mulți ani 2024” pentru cei dragi

Mai este puțin până la Revelion, iar această perioadă a anului este ideală pentru a ne întâlni cu cei dragi, dar și pentru a le transmite mesaje și urări de sărbători. Fie că alegi să le trimiți urări prin intermediul rețelelor de socializare sau al aplicațiilor de mesagerie persoanelor apropiate, iată câteva mesaje care să te inspire!

Citește și: Machiaje la modă de Revelion 2024. Cum să arăți spectaculos în noaptea dintre ani

  • La mulți ani pentru 2024! Noul an să te găsească în pace și liniște, cu gânduri bune şi prieteni dragi şi să îţi aducă cele mai mai înalte realizări!
  • Îți doresc ca iubirea, înţelepciunea, încrederea şi generozitatea să te însoțească la tot pasul în anul care vine! La mulți ani 2024!
  • Fie ca toate planurile pe care le făuriţi în aceste zile magice să devină realitate. Noul an să vă aducă bucurie în inimi, iar în case fericire şi belşug. La mulţi ani 2024!

Citește și: Programul mall-urilor de Crăciun și Revelion 2024. Când sunt deschise Park Lake, Mega Mall, Afi Palace sau Băneasa Shopping City

  • Să ai un an mai bogat în împliniri, mai înalt în aspiraţii şi plin de succese. La mulţi ani!
  • Fie ca bucuria şi liniştea aduse de sărbători să vă însoţească pe tot parcursul anului ce va urma! La mulți ani!
  • Nou este anul ce vine, noi sunt visele noastre, noi sunt dorinţele, noi sunt aspirațiile, dar călduroasele mele urări sunt pentru totdeauna! Un An Nou fericit și plin de bucurii!
  • Anul Nou să îți aducă sănătate, pace în suflet şi prosperitate pentru tine şi familie. La mulți ani!

Mesaje de Anul Nou pentru persoana iubită

  • Dacă ar fi să îmi pun o singură dorință pentru anul care vine, aș vrea să fiu cu tine pentru totdeauna!
  • În anul nou, îmi doresc să mă trezesc lângă tine în fiecare dimineață, să te fac să zâmbești în fiecare zi și să îți simt căldura din inimă în fiecare seară. La mulți ani!
  • La mulți ani, iubita mea! A mai trecut un an lângă tine, iar în 2024 îmi doresc să fim mai fericiți, mai uniți și să ne iubim mai mult decât acum!
  • La mulți ani, dragul meu! Îți doresc să ai parte de un an plin de realizări, să trecem împreună peste toate provocările și să ne bucurăm împreună de tot ce avem!

Citește și: Ce să porți neapărat în noaptea de Revelion. Culorile care atrag norocul și bunăstarea în 2024

  • La mulţi ani, iubitul meu! Îţi doresc un An Nou plin de fericire, bucurie, speranţă şi dragoste. Este un nou început şi amândoi ne putem bucura de fiecare moment al acestei călătorii. Să fim mai fericiţi şi sănătoşi şi să avem încă un an minunat împreună!
  • Noul an să ne aducă mai multe momente frumoase, liniște, fericire și dorințe împlinite! La mulți ani și să nu uiți niciodată cât de mult însemni pentru mine!
  • Fiecare an cu tine este unul special. În acest moment de sărbătoare, îmi doresc ca anul care vine să fie cel mai bun pentru noi! La mulți ani!
  • A mai trecut un an în care am trecut cu zâmbetul pe buze peste toate provocările, împreună. Îmi doresc ca în 2024 să fim mai uniți și să ne iubim din ce în ce mai mult!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
4.4 10 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *