Programul mall-urilor de Crăciun și Revelion 2024. Când sunt deschise Park Lake, Mega Mall, Afi Palace sau Băneasa Shopping City

Zilele și intervalele orare după care funcționează centrele comerciale de sărbători

Scris de: Daoud Andra

22 Dec. 2023

Programul mall-urilor de Crăciun și Revelion 2024. Când sunt deschise Park Lake, Mega Mall, Afi Palace sau Băneasa Shopping City

Pregătirile pentru sărbători sunt în toi și, la fel ca în fiecare an, mall-urile și supermarketurile au fost pline înainte de Crăciun. Cu toate că majoritatea oamenilor termină de făcut cumpărăturile până în Ajun, unii români se grăbesc să ia cu asalt din nou centrele comerciale, odată ce acestea se redeschid după sărbători. Iată care este programul mall-urilor de Crăciun și Revelion 2024!

Centrele comerciale își modifică programul de sărbători

În fiecare an, în perioada sărbătorilor, românii iau cu asalt hypermarketurile și centrele comerciale. Goana după cadouri, dar și după cumpărături alimentare, pentru a avea tot ce trebuie pe masa de Crăciun și de Revelion face ca magazinele să fie pline ochi, mai ales în a doua jumătate a lunii decembrie.

În ceea ce privește supermarketurile și hypermarketurile, acestea și-au anunțat deja programul de funcționare pentru Crăciunul 2023 și Revelionul 2024. Majoritatea lanțurilor de magazine vor funcționa după un program redus pe 24 și pe 31 decembrie și se vor închide mai devreme. Supermarketurile vor fi închise pe 25 decembrie și pe 1 ianuarie. Unele dintre ele vor fi închise și pe 26 decembrie și 2 ianuarie, însă altele își reiau activitatea în aceste zile, tot după un program mai scurt.

Citește și: Unde locuiește Moș Crăciun? Adresa exactă a fost dezvăluită la radio

Programul mall-urilor de Crăciun și Revelion 2024

Românii care nu merg în vizită la rude sau nu pleacă în vacanță de sărbători caută diferite modalități de a petrece zilele libere. Așa se face că, în fiecare an, la o zi după Crăciun sau Revelion, când centrele comerciale se redeschid, oamenii merg la mall pentru diverse activități.

Nu neapărat pentru cumpărături, ci fie pentru a mânca, fie pentru a merge la sală, la film, la patinoar sau pentru a duce copiii la locurile de joacă. Activitățile pe care le poți face în centrele comerciale sunt numeroase, așa că dacă plănuiești să mergi la mall în această perioadă, iată după ce program vor funcționa marile centre din București!

Citește și: De ce roșu și verde sunt culorile Crăciunului. Ce semnificație au și care este originea lor

Când este deschis mall-ul Afi Palace Cotroceni

Centrul comercial este deschis pe 24 decembrie până la ora 19:00. În ziua de Crăciun, unele magazine vor fi deschise între orele 14:00 și 22:00. Pe 31 decembrie mall-ul se închide la ora 19:00, la fel ca în Ajun. Pe 1 ianuarie, magazinele vor avea program ca în ziua de Crăciun, de la 14:00 la 22:00. În restul zilelor, programul este cel obișnuit, însă este posibil ca fiecare magazin în parte să aibă propriul program de funcționare.

Programul mall-ului Băneasa Shopping City

Mall-ul din nordul Capitalei va fi deschis pe 24 decembrie până la ora 19:00 și pe 31 decembrie până la 18:00. Pe 25 decembrie și pe 1 ianuarie, centrul comercial va fi închis.

Citește și: Concerte de Crăciun 2023. Program special la târgurile din București pe 25 decembrie

Când este deschis București Mall

Pe 24 și 31 decembrie, centrul comercial are program scurt și se închide la ora 18:00. Pe 25 decembrie și 1 ianuarie, mall-ul va fi închis. Își va relua activitatea de pe 26 decembrie până pe 31, respectiv pe 2 ianuarie.

Programul mall-ului Sun Plaza

Centrul comercial din zona Berceni este deschis pe 24 și pe 31 decembrie până la ora 18:00, la fel ca celelalte mall-uri din București. Pe 25 decembrie și pe 1 ianuarie centrul comercial va fi închis. Între 26 și 31 decembrie și după data de 2 ianuarie, magazinele vor fi deschise la program normal.

Citește și: Locul din casă unde trebuie să pui vâscul de Crăciun. Trucul pentru a avea parte de multă dragoste în viața ta

Program Park Lake de sărbători

Pe 24 decembrie, magazinele din mall se închid la ora 20:00, iar pe 31 decembrie se închid la ora 19:00. Pe 25 decembrie și 1 ianuarie, mall-ul va fi închis. Între Crăciun și Revelion, dar și după data de 2 ianuarie, mall-ul va avea program normal.

Când este deschis Mega Mall

Pe 24 și pe 31 decembrie, centrul comercial Mega Mall va fi deschis până la ora 19:00, respectiv 18:00. Pe 25 decembrie și 1 ianuarie, Mega Mall va fi închis. În intervalul 26-30 decembrie și după 2 ianuarie, magazinele revin la programul obișnuit.

Și mall-urile din țară au programe asemănătoare în perioada sărbătorilor. Reamintim că zilele libere legal sunt 25, 26 decembrie și 1 și 2 ianuarie.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Simona Țăranu, despre fotbaliștii români care au făcut istorie. Cum este Gigă Hagi
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Anunţul trist al momentului! Este vorba despre Florin Piersic, s-a întâmplat chiar în ziua de...
S-a pozat fără HAINE într-o FARFURIE! Alexandra Stan, cele mai INCENDIARE imagini din 2024
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Karina Pavăl & iubi, apariție spectaculoasă în Floreasca. Moștenitoarea imperiului Dedeman este, cu adevărat, adorabilă....
Uluitor cum arată casa în care locuiește Dana Budeanu și cum a decorat-o. Imagini spectaculoase
Emily Ratajkowski, 'femeia cu cei mai frumoși sâni', apariție de senzație într-o rochie super decoltată...
Mădălina Ghenea vorbește despre despărțirea de Grigor Dimitrov: „Mi se pare că e momentul potrivit...
Roberta și Julia își aruncă săgeți în Casa Iubirii! Patrick, pe post de arbitru: „Diferența...
Andra, apariție BOMBĂ de Paște. Și-a lăsat fanii cu gura căscată
Horoscop 7 Mai 2024: Peștii ar trebui să le acorde mai multă atenție celor din...
Sfatul zilei 7 Mai 2024. Săgetătorii ar trebui să învețe să nu mai fie așa...
Top 5 zodii de bărbați care nu știu ce vor de la viață
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri....
Meghan Markle, gest șocant în public. Cum a reacționat când o femeie a vrut să...
Câți ani de închisoare riscă bărbatul care și-a incendiat mătușa în scara unui bloc din...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *