Lanț de tragedii în Timișoara! O adolescentă de 15 ani s-a aruncat de la etaj, la o săptămână după ce Iulia s-a sinucis

Caz șocant în Timișoara! O adolescentă s-a aruncat de la etajul 5
Lanț de tragedii în Timișoara! O adolescentă de 15 ani s-a aruncat de la etaj, la o săptămână după ce Iulia s-a sinucis

La numai o săptămână de când Iulia, o tânără mămică de 32 de ani, s-a sinucis alături de copiii ei aruncându-se de pe un bloc de zece etaje, o altă întâmplare șocantă a avut loc. De această dată e vorba de o adolescentă de 15 ani care s-a aruncat de la etaj, în Timișoara.

O adolescentă de 15 ani s-a aruncat de la etaj 5, în Timișoara

Adolescenta ar fi decis să își pună capăt zilelor în dimineața zilei de 9 mai. Alarma a fost dată de către vecinii acesteia. Imediat la fața locului a ajuns un echipaj SMURD care a preluat-o pe fată. A fost transportată la spital, iar medicii fac eforturi pentru a o salva.

„Fata prezintă contuzii pulmonare, fracturi costale multiple, fracturi la nivelul coloanei toracale și la nivelul coloanei lombare, cu segment osos la nivelul canalului medular, fractura de bazin. Rămâne internată la Politraumatologie”, a declarat medicul Roxana Voisan, de la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Județean Timișoara, pentru opiniatimisoarei.ro.

Polițiștii au identificat-o și se pare că a decis să se arunce de la etajul cinci după o ceartă cu părinții.

Săptămâna trecută Iulia s-a sinucis alături de cei doi copii ai ei, tot în Timișoara

Iulia, o tânără mamă în vârstă de 32 de ani, și-a pus capăt zilelor aruncându-se de pe un bloc cu zece etaje, cu ambii copii în brațe. Au murit toți trei.

Nimeni nu a înțeles de ce a decis Iulia să încheie socotelile cu viața. Potrivit informațiilor apărute în presă, tânăra ar fi trecut printr-o perioadă dificilă. Urma să se recăsătorească cu fostul soț, însă în tot acest timp ar fi fost amenințată de fostul iubit că i-ar lua băiețelul, fiind fiul lui biologic.

Vineri, Iulia și cei doi copii, de șase și trei ani, au fost conduși pe ultimul drum și înmormântați la cimitirul Freidorf din Timișoara.

Anchetă în desfășurare în cazul morții celor trei

Anchetatorii pun cap la cap informațiile pe care le află cu privire la situația Iuliei, înainte de a-și pune capăt zilelor. Aceștia trebuie să afle ce a determinat-o pe tânără să își pună capăt zilelor și, mai mult decât atât, să îi ia și pe cei doi copii cu ea.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
9.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *