Larisa Iordache și Cristian Chiriță, detalii despre nuntă după ce s-au logodit. S-au gândit deja la nași: “Avem doar o pereche!” VIDEO EXCLUSIV

Unde o să aibă loc evenimentul

Începutul anului 2024 a venit cu o surpriză imensă pentru Larisa Iordache, care trăiește o poveste de iubire minunată alături de alt sportiv. Aceasta a fost cerută în căsătorie de către iubitul său, Cristian Chiriță, într-un cadru rupt din filme. Într-un interviu exclusiv Ego.ro, cei doi ne-au oferit detalii inedite despre logodnă și viitoarea nuntă.

Larisa Iordache și Cristian Chiriță se căsătoresc

Larisa Iordache a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, Cristian Chiriță, jucător de tenis de masă, în prima zi din 2024. Vedeta a fost surprinsă de sportiv cu un cadru de poveste pentru a spune marele “DA”. Cei doi ne-au mărturisit că atât ei, cât și apropiații lor, au fost extrem de emoționați:

„Cristian Chiriță: Toți au plâns! Au plâns, erau foarte fericiți! Părinții mei au avut o emoție pe care nu am văzut-o niciodată la ei. Familia ei la fel, s-au bucurat foarte mult pentru ea!

Larisa Iordache: Fratele meu a fost foarte implicat, l-a ajutat pe Cristian. Am mai avut o pereche de oameni dragi nouă care au fost alături de noi și s-au implicat! Familia lui, mama, tatăl lui au plâns, dar și fratele lui!

Ce au zis? “Pe unul l-am rezolvat, acum trebuie să ne ocupăm și de celălalt!” Glumesc! Într-adevăr, chiar a fost un moment emoționant! Au venit emoțiile și de la cei dragi nouă! Nu ne-am putut abține, am plâns și noi!”

Când o să se căsătorească religios

Larisa Iordache și alesul său, Cristian Chiriță, se gândesc să își organizeze nunta religioasă la anul pentru a pune totul la punct. Aceștia nu vor să neglijeze partea profesională, astfel că au nevoie de timp pentru a gândi în detaliu marele eveniment din viața lor:

“Larisa Iordache: Nunta religioasă o gândim pentru la anul, este prea din scurt, cred eu.

Cristian Chiriță: Vrem să iasă foarte frumos și avem nevoie de timp.

Larisa Iordache: Cristian începe sezonul de competiții și trebuie să se concentreze! Trebuie să fie un performer foarte bun pentru că, în continuare, trebuie să își apere titlurile de anul trecut! Eu trebuie să antrenez copiii, să mergem la competiții, să câștigăm medalii, să ne bucurăm de gimnastică!

Cred că cel mai bine, la anul, o să avem timp să organizăm totul în detaliu, să fie foarte bine, foarte frumos! Cu siguranță o să avem oameni specializați în acest domeniu, care să știe toate tendințele și tot ce se întâmplă la o nuntă!

O să fie totul foarte frumos pentru că ne dorim ca toți invitații să se distreze și să se simtă bine! Noi așa gândim o nuntă sau un astfel de eveniment! Este important să fie distracție și voie bună!”

Ce zic de cununia civilă

În același timp, cununia civilă poate să aibă loc în acest an, căci Larisa Iordache și Cristian Chiriță nu vor să se aglomereze atunci când vine vorba despre evenimentele speciale din viața lor. Fosta mare gimnastă a punctat că logodna a ajutat foarte mult relația:

“Larisa Iordache: Da, așa ne gândim! (n.r. să facă cununia civilă în acest an) Nu vrem să facem totul dintr-o dată și nu vrem să alergăm dintr-o parte în alta! Vrem ca acesta să fie un pas care să ne ajute în relație.

Cererea ne-a ajutat foarte mult și oricât de multe lucruri ar spune oricine și cât de imparțiale ar fi părerile, eu consider că un astfel de pas este important într-o relație și ajută în comunicare, în faptul că se armonizează iubirea, se dezvoltă!”

S-au gândit deja la nași

Cei doi își doresc să aibă o singură pereche de nași. Aceștia s-au gândit deja la un cuplu care îi poate ghida în următorul pas al relației. Viitorii nași nu fac parte din lumea showbiz-ului, însă fosta mare gimnastă este sigură că aceștia pot să fie extraordinari ca părinți spirituali:

“Larisa Iordache: Avem doar o pereche de nași! Cristian face mereu glume pe tema aceasta: “Vreau și eu nașii mei!”. Ne-am pus la comun acord! Avem în gând o familie foarte frumoasă!

Cristian Chiriță: Trebuie să mergem să îi cerem, să vedem dacă acceptă! Respectăm și tradiții!

Larisa Iordache: Suntem tineri, nu prea le avem cu tradițiile, ne uităm în stânga și în dreapta, mai avem de la părinți. Într-adevăr, trebuie să întrebăm oamenii dacă vor să facă acest lucru! Credem că o să fie un răspuns afirmativ și pentru noi o să fie un exemplu, niște părinți spirituali de care avem nevoie!

Nu au treabă cu lumea mondenă, sunt niște oameni super faini, o familie frumoasă! Sunt un exemplu pentru noi! Ne dorim să ne mărim familia și să fim alături de oameni dragi nouă! Vrem părinți spirituali care să ne sfătuiască în momentele grele!”

Ce tradiții o să respecte

Larisa Iordache și Cristian Chiriță își doresc să aibă parte de o nuntă modernă, însă o să respecte anumite tradiții, mai ales pentru că mama sportivului vrea ca evenimentul să aibă și anumite influențe moldovenești:

“Cristian Chiriță: Mama i-a zis direct: “Trebuie să respectăm tradiții moldovenești!”. Sunt din Chișinău. O să mergem pe modern!

Larisa Iordache: Nu o să fie problemă, ne adaptăm la orice fel de cerință! În primul rând, o să fie exact cum ne dorim, ca să fim relaxați și să ne distrăm! Desigur, o să ținem cont de anumite sfaturi și tradiții pentru ca toată lumea să fie mulțumită! Până la urmă, este evenimentul nostru, este vorba despre noi, iar invitații trebuie să înțeleagă acest lucru, că vin să se distreze alături de noi!

Când vine vorba de tradiții, o să vedem ce o să respectăm și ce nu! Chiar nu știm care sunt, trebuie să ne informăm! Într-adevăr, mama lui Cristian mi-a zis clar: “Având în vedere că suntem din Moldova, vrem tradiții moldovenești!”. I-am zis OK, nu este nicio problemă! Câteva o să fie, negociem încă!”

Citește și Cum și-a cunoscut Larisa Iordache iubitul și cine a făcut primul pas. Momentul care a cucerit-o definitiv: “Asta îmi doream!” VIDEO EXCLUSIV

Nunta o să aibă loc în București

De asemenea, Larisa Iordache a mărturisit că nunta o să aibă în București. Cei doi îndrăgostiți au în vizor o locație, însă își doresc să meargă mai întâi să o vadă înainte de a lua decizia finală:

“Larisa Iordache: Credem că da, în București, normal! Noi locuim aici. Poate în București sau pe lângă București, depinde ce locație frumoasă o să găsim! Avem în plan deja o locație, trebuie să o vedem mai întâi ca să putem să ne organizăm!”

Citește și Secretul Larisei Iordache pentru a-și menține silueta: “Când te uiți în oglindă știi deja că ai luat 100 de grame în plus sau un kilogram” VIDEO EXCLUSIV

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *