Cum și-a cunoscut Larisa Iordache iubitul și cine a făcut primul pas. Momentul care a cucerit-o definitiv: “Asta îmi doream!” VIDEO EXCLUSIV

Fosta gimnastă este în culmea fericirii

Larisa Iordache trăiește o frumoasă poveste de iubire cu un alt sportiv, Cristian Chiriță, jucător de tenis de masă. Cei doi se înțeleg perfect și se completează, mai ales pentru că vin din același domeniu. În exclusivitate pentru Ego.ro, fosta gimnastă a vorbit despre relația ei, explicând cum a început totul.

Larisa Iordache, dezvăluiri despre iubitul ei

Larisa Iordache și partenerul său se înțeleg atunci când vine vorba despre programul aglomerat pe care îl au. În același timp, fosta gimnastă a punctat că face sport alături de iubitul său atunci când are ocazia:

“Ne înțelegem foarte bine atunci când vine vorba despre program pentru că înțelegem cum funcționează lucrurile, mai ales pentru că avem și timpul nostru separat unul de celălalt. Acum, el este plecat la concurs, iar eu am alte lucruri de făcut. Când suntem împreună încercăm să ne petrecem timpul împreună cât mai mult, facem sport împreună. Pentru un sportiv de performanță este destul de greu să facă sport pe lângă ceea ce a făcut până acum, ținând cont că a făcut foarte mult de-a lungul anilor. Cel puțin, pentru mine, este dificil să îmi pun în sufragerie o placă de stretching și să dau drumul la sport pentru că e mai apetisantă canapeaua, să stau lejer! În același timp, când merg cu Cristian la sală, când unul nu are chef, celălalt dă tonul! Atunci, ne ajutăm unul pe celălalt și este foarte bine!”

Cum și-a cunoscut iubitul

Mai mult, Larisa Iordache a vorbit și despre modul în care și-a cunoscut partenerul, pe Cristian Chiriță. Cei doi au început să vorbească în mediul online, iar legătura a fost, la început, una de prietenie. Totuși, după ce baza a fost formată, aceștia s-au îndrăgostit:

“El a făcut primul pas, el mi-a scris. Eu nu prea stau foarte mult la discuții cu anumite persoane dacă nu simt un vibe și nu simt că rezonăm din punct de vedere fizic, psihic și emotional. Și atracția contează foarte mult! Atunci, vorbind cu el, fiind și sportiv, suntem pe aceeași lungime de undă! Am avut foarte multe lucruri de vorbit! Am început să vorbim ca niște prieteni, fără nicio altă intenție, nici din partea lui, nici din a mea, cu toate că din partea lui exista o plăcere, adică îi plăcea de mine! Mie îmi place să cunosc omul întâi. Ulterior, începusem să vorbim pe Instagram cu video-uri și tot felul de lucruri, ca să ne împrietenim mai mult. Atunci, am mers să iau niște croissante și mi-a zis: “Poate îmi iei și mie unul!”. Inițial, nu am vrut, dar s-a făcut să îi iau un croissant. Ne-am văzut să i-l dau. Deci, amândoi am făcut câte un pas! Oricum, de atunci am luat-o foarte ușor, am început să discutăm, să ieșim ca prieteni. Mi-a plăcut foarte mult deschiderea lui, când mi-a spus: “Eu nu vreau să te presez cu absolut nimic și indiferent că suntem prieteni sau o să fie ceva între noi, îmi face plăcere să fiu alături de tine!”. Mi-a plăcut foarte mult această libertate pe care mi-a oferit-o. Fără presiune! Asta îmi doream! Să am pe cineva lângă mine și să ne oferim reciproc această libertate pentru că fiecare avem lucrurile noastre pe care trebuie să le rezolvăm atât în relație, cât și separat!”

 

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *