Laura Cosoi dezvăluie secretul relației cu soțul ei, Cosmin Curticăpean: “Suntem într-un moment bun”. Ce spune despre al patrulea copil: “Și-ar dori un băiețel” VIDEO EXCLUSIV

Vedeta face mărturisiri surprinzătoare despre căsnicia ei

Laura Cosoi se bucură de o viață superbă, trăind o frumoasă poveste de iubire alături de partenerul ei, Cosmin Curticăpean. Cei doi au parte de trei fetițe minunate, Rita, Vera și Lara. Superba vedetă ne-a oferit un interviu, în exclusivitate pentru Ego.ro, în care a vorbit despre familia ei, viața de cuplu, dar și dorința soțului său de a avea un băiețel.

Laura Cosoi, despre relația cu partenerul ei: “Suntem într-un moment bun al relației noastre de cuplu”

Întrebată cum este viața de cuplu după trei copilași, Laura Cosoi a punctat că i se pare că relația a devenit și mai bună acum, după ce micuța Lara a apărut în familie. Vedeta ne-a mărturisit că ea și Cosmin Curticăpean au învățat, de-a lungul timpului, să comunice, să se înțeleagă și să se asculte:

“Mi se pare mai bună decât după doi. Mi se pare că schimbarea, cu adevărat, este de la unul la doi copii. Apoi, de la doi încolo mi se pare că toate lucrurile merg foarte smooth, adică nu sunt transformări foarte mari. Am învățat să ne ascultăm, să ne înțelegem, să comunicăm. Eu spun că suntem într-un moment bun al relației noastre de cuplu.”

Ce spune despre partenerul ei: “Și-ar dori un băiețel. Dar nu cu orice preț”

Laura Cosoi și soțul ei au multe motive de bucurie, trăind în fiecare zi alături de minunile lor, Rita, Vera și Lara. Totuși, vedeta ne-a explicat că partenerul ei, Cosmin Curticăpean, și-ar dori și un băiețel, însă nu cu orice preț. Dacă o să fie binecuvântați și cu un micuț, cei doi o să se bucure foarte tare:

“A mers cu mine la sport și erau numai femei în sală și a zis: “OK, nimic nou sub soare, asta e viața mea!”. S-a obișnuit. În general, Cosmin zice că nu poate să își dorească ceva ce nu poate controla. (n.r. atunci când vine vorba despre un băiețel). Așa că spune întotdeauna că ce îi dă Dumnezeu, aia e. Însă, cred că da, el și-ar dori și un băiețel. Dar nu cu orice preț. Dacă dă Dumnezeu să vină un băiețel, probabil că s-ar bucura.”

“Noi suntem foarte uniți și așa ne-am obișnuit, să facem totul împreună”

De asemenea, atunci când vine vorba despre modul în care își cresc micuțele, Laura Cosoi ne-a dezvăluit că atât ea, cât și partenerul ei, urmează modelul pe care l-au văzut în copilărie. Superba actriță ne-a mărturisit că fiicele sale sunt crescute așa cum a fost și ea, dar și Cosmin Curticăpean. Aceștia fac totul împreună, alături de Rita, Vera și Lara:

“Noi suntem foarte uniți și așa ne-am obișnuit, să facem totul împreună, pentru că și părinții noștri așa ne-au crescut. Întotdeauna făceam totul cu sora mea, cu mama, cu tata, da. Din multe puncte de vedere, da. (n.r. secretul constă într-o copilărie asemănătoare a partenerilor). Cumva, nouă ni se potrivește. Creștem copiii așa cum am fost și noi crescuți.”

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
8.7 6 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *