Laura Cosoi, invidiată de vecine pentru că are un soț implicat. Ce face Cosmin Curticăpean când este singur acasă cu fetele. „Le întreb cine le-a coafat așa” VIDEO EXCLUSIV

Laura: „Provocarea e cu atât mai mare că are trei fete”

Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean formează una dintre cele mai frumoase familii din România, fără însă să facă nimic special pentru asta. Cei doi sunt invidiați și mai mult pentru modul relaxant cu care privesc lucrurile din jurul lor și pentru felul în care știu să-și construiască propria fericire. Cei doi au mărturisit în exclusivitate pentru EGO.ro că nu și-au propus niciodată să fie un model pentru cei din jurul lor, ci doar să trăiască după propriile reguli.

Laura Cosoi: „Viața noastră este cu de toate”

Când vine vorba de creșterea copiilor, nu doar Radu Vâlcan este dat exemplu peste tot pentru modul în care are grijă de cei trei băieți pe care îi are cu Adela Popescu, ci și Cosmin Curticăpean. Dacă pentru Radu Vâlcan lucrurile par a fi mai ușoare, dat fiind faptul că el are băieți, pentru soțul Laurei Cosoi provocarea este cu atât mai mare cu cât trebuie să facă față cu trei fete de vârste apropiate.

„Viața noastră este cu de toate. Ca în viața oricui până la urmă”, ne-a povestit Laura Cosoi vizavi de ce reacțiile celor din jurul lor. „Sper ca oamenii să nu fie invidioși pe mine. Sper. E un sentiment aiurea invidia. Chiar nu știu ce să zic. Noi facem cum simțim. Încerc să fac ceva natural, nu cred că este nimic excepțional ca ai grijă de familie și de soție”, a completat și Cosmin Curticăpean.

„Provocarea e cu atât mai mare că are trei fete”

Cu toate că intenția bărbatului nu este de a oferi un exemplu pentru cei din jur și nici de a poza în „cel mai bun tată”, lui Cosmin lucrurile îi ies natural, firesc, iar Laura Cosoi nu poate decât să se bucure de alegerea pe care a făcut-o în momentul în care l-a ales ca tată pentru fiicele ei.

„La el este cu atât mai mare provocarea că are trei fete. Le piaptănă, le spală pe dinți. Le face duș. Tot face el. Când ajung fetele acasă și le desfac părul, le întreb cine le-a coafat, că se întâmplă să nu fiu acasă când se trezesc. Îmi zic foarte mândre că tati. Aproape că nici nu îmi vine să-l desfac. Vorbesc serios. Știu că nu i-a fost ușor că ele sigur vor coc, vreau împletitură”, a mai dezvăluit Laura Cosoi pentru EGO.ro, completată de soțul ei, care puntează faptul că amândoi sunt la fel de implicați în creșterea fetițelor.

„Am învățat de toate. Dacă așa au ieșit. Dacă lozul acesta l-am tras, ce să fac? Și mie când îmi zic că le-ai dat de mâncare nu îmi vine să plâng”.

„Laura mi-a tot zis că ce norocos sunt că am fetițe”

Curios este că Rita, Vera și Lara nu sunt dependente de tatăl lor deși petrec mult mai mult timp cu el, însă este evident că au relația lor specială.

„Nu sunt geloasă”, ne-a povestit Laura, întreruptă de partenerul de viață care a vrut să sublinieze faptul că nu sunt „bisericuțe” în casa lor. „Dar chiar nu sunt fetele lu’ tata. Sincer sunt mai degrabă cu mama lor. Avem amândoi partea noastră, dar nu este ca în vorbele alea că vezi Doamne fetele sunt ale taților. Chiar nu este cazul. Ele trag destul de mult la mama”, a mai spus Cosmin Curticăpean.

Dat fiind faptul că sunt la vârste fragede, cele mici depind în continuare de mama lor, așa cum este și firesc.

„Trag la mine că încă sunt mici, evident că o să vedem mai târziu”, ne-a mai declarat actrița. Pe de altă parte, omul de afaceri așteaptă ziua în care cele mici vor fi la fel de dependente și de el. „Poate mai târziu trag la mine. Că mi-a tot zis Laura că ce norocos sunt că am fetițe”, a mai completat amuzat Cosmin Curticăpean pentru EGO.ro.

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Imaginea MOMENTULUI! Prima fotografie după anunţul BOLII lui Kate. Familia Regală nu a mai putut...
Fiica lui Țiriac, APARIȚIE RARĂ în COSTUM DE BAIE! Avem imaginile: „M-am îndrăgostit”
Dovada că Charlie Chaplin a fost ROMÂN! Cum s-a împrietenit cu medicul Ana Aslan
De la Floreasca, l-au internat la Obregia. Mititelu Jr., mutat la 'Spitalul 9'! Ce au...
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca...
Dana Nălbaru este bucuroasă că a făcut asta cu mâna ei: „Sunt o femeie obosită,...
De ce crede Patrick despre Ștefan că este un pârâcios. Rebecca și Roberta au ajuns...
Dovada că Charlie Chaplin a fost ROMÂN! Cum a devenit prieten cu Ana Aslan
Horoscop 24 Aprilie 2024. Balanțele vor avea bani, Peștii trebuie să-și mențină echilibrul atât în...
Horoscop Zilnic Miercuri 24 Aprilie 2024. Nativii Vărsător vor beneficia de motivația necesară pentru a-și...
Un val de schimbare cosmică este pe cale să redea fiecărei zodii noi drumuri de...
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl...
SURPRIZĂ în showbiz-ul din România! La un an de la nuntă, vedeta noastră a anunțat...
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *