Ce i-a cerut fiica cea mare a Laurei Cosoi tatălui ei, după ce a fost necăjită de un băiețel. Actrița a rămas uimită de reacția micuței. „Cum este lumea de afară, așa trebuie să fim și noi” VIDEO EXCLUSIV

Soțul Laurei Cosoi a rămas uimit de cererea micuței

Anul trecut, Adela Popescu povestea o întâmplare petrecută în vacanța din Maldive pe care a avut-o alături de familia Laurei Cosoi. Atunci, Adela Popescu și Radu Vâlcan au fost nevoiți să plece mai devreme acasă pentru că nu mai suportau să vadă cum băieții ei o necăjeau pe fiica cea mare a Laurei. Între timp, Rita a mai crescut și a conștientizat că trebuie să facă ceva pentru a se putea apăra. Soțul Laurei Cosoi, Cosmin Curticăpean a dezvăluit în exclusivitate pentru EGO.ro că micuța i-a cerut să o învețe cum să se bată.

Ce i-a cerut fiica Laurei Cosoi tatălui ei

Extrem de sinceră, Adela Popescu a povestit în cadrul podcastului lui Mihai Bobonete cum n-a mai suportat să-i vadă pe băieții ei mai mari cum o necăjeau pe fiica Laurei Cosoi și i-a adus acasă din vacanță cu două zile mai devreme.

„Când mergi cu copiii în vacanță ai tendința să spui că mergi cu încă două familii, să se joace copiii între ei. Nu nenică, pentru că ei se bat și al tău are mereu dreptate. Noi (nr familia Vâlcan) am plecat dintr-o vacanță mai devreme. În vacanța din Maldive, băieții mei îi dădeau cu lopețica în cap Ritei, fetița Laurei Cosoi. După ce au bătut-o toată vacanța, am zis că plecăm cu două zile mai devreme că nu mai fac față la stresul ăsta, când eu mă simt mamă denaturată”.

Citește și: Gesturile din dragoste pe care soțul le face pentru Laura Cosoi. ”Așa simt că mă iubește!” VIDEO EXCLUSIV 

Fiind mult mai mică decât băieții Adelei, Rita nu știa cum să se apere singură. Acest lucru s-a schimbat însă de curând, când, sătulă să fie necăjită de băiețeii mai mari, a venit cu o rugăminte la tatăl ei, dorință care i-a blocat un pic pe părinții ei.

„Zilele trecute, Rita se bătea cu un băiețel în curte și Cosmin a stat de vorbă cu ea”, ne-a declarat Laura Cosoi, completată de soțul ei care a mărturisit că în ciuda faptului că nu încurajează violența sub nicio formă este de datoria lui să-și învețe fiicele să se apere.

Citește și: Laura Cosoi dezvăluie secretul relației cu soțul ei, Cosmin Curticăpean: “Suntem într-un moment bun”. Ce spune despre al patrulea copil: “Și-ar dori un băiețel” VIDEO EXCLUSIV

„De fapt ea a venit la mine și mi-a zis că nu așa se bate, că băiețelul a lovit-o cam tare. El fiind de șase ani, ea neavând nici cinci. I-am zis că la bătaie așa este, nu există nicio regulă, e cine dă mai tare. I-am explicat că el este băiat și este mai mare. M-a întrebat dacă o învăț să se bată. I-am zis că da, cum să nu. Dar nu le încurajăm către chestia asta spre violență, în schimb cum este lumea de afară, așa trebuie să fim și noi”, a povestit omul de afaceri pentru EGO.ro.

„Ele dorm toate într-o cameră, într-un pat”

Fiind trei fete, singurul la care poate apela în aceste condiții este tatăl lor, cu care de altfel au o relație extrem de apropiată. Deși unii psihologi îndeamnă părinții care au mai mulți copii să încerce să petreacă și timp separat cu aceștia, nu doar la comun, Laura și Cosmin Curticăpean consideră că nu este nevoie, cel puțin la vârsta la care sunt micuțele, să facă „bisericuțe”.

Citește și: Vedetele care au atras toate privirile la Premiile Gopo 2023. Cum s-au îmbrăcat Jojo, Laura Cosoi, Monica Bîrlădeanu, Amalia Enache și Dana Rogoz

„Cumva există un timp al nostru cu fetele pe rând, când le ducem la balet, fiecare merge la altă școală de balet și așa mai departe, dar noi ne-am dorit cumva să putem să avem pentru fiecare în parte mai mult timp. Dar nu se întâmplă prea des asta pentru că ne este milă de celelelate care sunt acasă și nu aș putea să-mi imaginez”, a povestit Laura Cosoi pentru EGO.ro, completată de soțul ei.

„Avem omogenă toată povestea asta. Ele dorm toate într-o cameră, într-un pat, adică este foarte omogenă la treaba la noi. Se întâmplă organic, ca să zic așa, să avem program cu câte una, dar aste este rar. Dar nu e planificat”.

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
6.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *