Laura Cosoi, superbă într-o rochie de 50 de lei. A atras toate privirile la un eveniment

Vezi cum a arătat vedeta într-o rochie de 50 de lei!

Nu trebuie să îmbraci haine scumpe ca să arăți bine, ci unele care să ți se potrivească. Acest lucru a fost demonstrat de Laura Cosoi. Vedeta a făcut senzație la un eveniment cu o rochie cu imprimeu floral, care costă doar 50 de lei. Vezi, mai jos, imaginile cu blondina. Toți cei prezenți au complimentat-o!

Laura Cosoi a atras toate privirile la un eveniment. Vedeta a arătat superb cu o rochie ieftină

Recent, Laura Cosoi, în vârstă de 42 de ani, a fost prezentă la un eveniment și a strălucit într-o rochie florală de vară, ce a avut mânecile bufante și talia încrețită.

Aceasta a achiziționat articolul vestimentar dintr-un outlet și a plătit pentru el doar 50 de lei, dar cu toate astea a arătat superb. Astfel, blondina este dovada vie că nu trebuie să cheltui sume impresionante pentru a arăta minunat și a obține ținute la modă.

”Am cumpărat această rochie în urmă cu câteva săptămâni dintr-un outlet și a costat 50 de lei, pentru că am prins-o la reducere.

Vreau să vă spun că a trecut multă vreme de când am purtat o rochie care să mi se pară atât de feminină… sau poate este starea mea de spirit de acum.

La evenimenul de aseară am avut dress code „italian touch’ și m-am simțit ca o adevărată napolitană. Îmi mai lipsea coșul cu rufe, nu? (râde)”, a transmis Laura Cosoi pe rețelele sociale.

Laura Cosoi, superba intr-o rochie de 50 de lei
Laura Cosoi

Vedeta a ales numele celui de al patrulea copil

După cum se știe deja, Laura Cosoi este însărcinată pentru a patra oară și a ales deja numele bebelușului care va veni pe lume, dar preferă să-l ţină încă secret.

”L-am visat. Mi-a spus numele. Știam din ziua în care am născut-o pe Lara, dacă vom mai face al patrulea copil, știam sexul și numele, mi l-a spus, așa încât, nu am ales eu a patra oară, a ales copilul, Dumnezeu”, a mărturisit blondina în mediul online.

Citește și Schimbarea de look făcută de Laura Cosoi, la început de primăvară. Fanii au fost cuceriți pe loc: “Superbă! Sigur ai dat startul unui trend nou” FOTO!

”Fiecare nume în parte a fost ales cu atenție”

Laura Cosoi și partenerul ei de viață, Cosmin Curticăpean, mai au trei fiice împreună, pe Rita, Vera și Lara. În cadrul unui interviu, vedeta a spus că și numele acestora au o semnificație aparte.

”Evident că fiecare nume în parte a fost ales cu atenție și fiecare în parte are o semnificație deosebită pentru familia noastră.

Fiecare copil are încă un nume, de sfânt, și fiecare a venit și cu o energie specială, spre exemplu pe Rita o văd ca pe un copil Pace, pe Vera o asociez cu Lumina, iar Lara este ca o Muzică”, a declarat blondina pentru Viva.

Citește și Laura Cosoi, mărturisiri surprinzătoare despre numele celui de-al patrulea copil: „L-am visat. Mi l-a spus”!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este și cum arată sora lui Klaus Iohannis
9 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *