Laura Cosoi, totul despre botezul micuței Lara. Ce tradiții respectă și cum s-a recuperat după sarcină: “Așa s-a făcut și la noi în familie” EXCLUSIV

Botezul va avea loc în Maramureș, unde au fost botezate și fiicele Rita și Vera
Laura Cosoi, totul despre botezul micuței Lara. Ce tradiții respectă și cum s-a recuperat după sarcină: “Așa s-a făcut și la noi în familie” EXCLUSIV

Laura Cosoi este o mămică fericită și are o viață plină. De curând, a venit pe lume a treia micuță, Lara, care a fost întâmpinată cu multă veselie de surorile sale mai mari, Rita și Vera. Îndrăgita actriță ne-a oferit detalii, în exclusivitate pentru Ego.ro, despre cum s-a recuperat după naștere. De asemenea, ea ne-a vorbit și despre botezul bebelușului, dar și despre tradițiile pe care le respectă, primite chiar de la bunicii săi.

Laura Cosoi: “Extraordinar de bine mă simt, sunt într-o formă foarte bună”

A trecut o săptămână de când familia întemeiată de Laura Cosoi și soțul ei, Cosmin Curticăpean, a devenit mai mare. Micuța Lara s-a născut, aducând foarte multă fericire în jur. Îndrăgita actriță a punctat că nu s-au schimbat foarte multe și totul merge ca pe roate:

“Abia a trecut o săptămână, nu s-au schimbat foarte multe. Sunt mai mult cu cea mică pentru că alăptez. Este normal, este dependentă de mine, dar în rest suntem în grafic, ca să zic așa. Nu au apărut mari schimbări deocamdată.”

Micuțele Rita și Vera s-au bucurat de venirea surioarei lor pe lume

Mai mult, Laura Cosoi ne-a explicat că primirea micuței a fost una frumoasă, iar Rita și Vera s-au bucurat de faptul că au o nouă parteneră de joacă. Superba actriță are o tradiție pe care o respectă în fiecare duminică, pe care a învățat-o chiar de la bunici. Încă de când era mică, ea merge mereu la biserică:

“S-au bucurat (n.r. fiicele sale mai mari), a fost frumoasă primirea. Noi suntem acasă și duminica mergem la biserică. Profităm, mai facem plimbări, mai ieșim cu fetele. Așa suntem obișnuiți de mici (n.r. să meargă în fiecare duminică la biserică). Și eu am fost la fel. Este o tradiție de la bunici, de când eram eu mică. Este un mod de viață”.

Laura Cosoi a devenit mamă pentru a treia oară
Laura Cosoi a devenit mamă pentru a treia oară

Cum se simte după naștere

Vedeta se simte extraordinar și s-a recuperat într-un timp record, explicând că nu au existat probleme după sarcină. Totuși, contracțiile au apărut și de această dată, ținând cont că actrița alăptează:

“Extraordinar de bine mă simt, sunt într-o formă foarte bună în sensul că a fost ușor. Mi-am revenit repede după naștere. La o oră după ce am născut mi-am reluat viața. A fost foarte rapid, nu am avut niciun fel de repercusiuni. Doar contracții am avut pentru că alăptam. Ele sunt destul de dureroase, la fel ca cele de travaliu, rămân câteva zile după ce naști și când alăptezi. Dar acestea au fost de fiecare dată”.

Unde va fi organizat botezul

Extrem de frumos este faptul că Laura Cosoi ține la tradiții, așa că, inspirată de minunatele amintiri din familia sa, actrița o să facă botezul micuței Lara în Maramureș, la fel ca la surioarele mai mari. Vedeta ne-a mărturisit că este important să nu existe diferențe între copii, ținând cont că aceștia sunt atenți la detalii:

“Botezul o să îl facem în Maramureș, cu siguranță. Vrem să fie aceeași biserică, același preot. Ne-am gândit să păstrăm tradiția pentru ele, în primul rând, să nu se facă diferențe, să aibă aceeași poveste. Așa s-a făcut și la noi în familie, la aceeași biserică și același preot, s-a păstrat cumva. Să nu se facă diferența între copii, că unul este botezat undeva și celălalt în altă parte. Copiii sunt atenți la detalii, vor să știe aceste lucruri”.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
10 6 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *