Laura Giurcanu a dat cărțile pe față! Ce relație are de fapt cu Aris, fiul Andreei Esca, după ce s-a zvonit că sunt împreună

Sunt sau nu împreună Laura Giurcanu și Aris Eram?

Laura Giurcanu și Aris Eram au fost surprinşi, de curând, împreună sărutându-se în mașina influenceriței. Cu toate astea, cei doi nu s-au declarat un cuplu și au evitat să vorbească despre acest subiect. Acum, însă, concurenta de la ”America Express – Drumul Soarelui” a rupt tăcerea. Iată ce a spus despre relația cu fiul Andreei Esca!

Laura Giurcau, adevărul despre relația cu Aris Eram

După ce au fost surprinși sărutându-se în mașina creatoarei de conținut, Aris Eram și Laura Giurcanu s-au abținut în a face declarații pe această temă și nici nu au recunoscut că formează un cuplu.

Cu toate astea, cei doi nu s-au ferit să se mai afișeze împreună. Ce se întâmplă, de fapt, între concurenții de la ”America Express – Drumul Soarelui” ? Laura Giurcanu a rupt tăcerea și a spus totul despre relația cu fiul Andreei Esca.

”Eu sunt singură singurică”

Deși a fost surprinsă în tandrețuri cu Aris Eram, Laura Giurcanu neagă că ar avea o relație cu fratele Alexiei Eram. Mai mult decât atât, concurenta de la ”America Express – Drumul Soarelui” susține că nu a văzut imaginile cu ea și cu tânărul de 20 de ani și că nu se iubește cu nimeni în prezent.

”Nu, nu cred, chiar, n-am văzut! (n.r. – despre imaginile cu Aris Eram). Eu nu am un partener, așa că am venit singură în această seară. Eu sunt singură singurică”, a declarat Laura Giurcanu, conform celor de la Spynews.ro.

Te-ar mai putea interesa și Câți bani câștigă Laura Giurcanu de la America Express 2023 pe lună. Suma e fabuloasă!

Laura Giurcanu nu caută un iubit deocamdată

În continuare, celebra influenceriță a precizat că nu caută un partener în prezent. Vedeta a dezvăluit că se simte foarte bine singură și că este mulțumită de viața pe care o are, din toate punctele de vedere.

”Nu-mi place să amestec relațiile cu munca, glumesc. Nu știu ce caut, momentan sunt bine singură, mă simt bine, sunt foarte ok așa, nu pot să zic neapărat că sunt în căutare de ceva sau de cineva”, a mai spus concurenta de la ”America Express – Drumul Soarelui”, potrivit aceleiași surse.

Te-ar mai putea interesa și Sânziana Negru, adevărul despre Laura Giurcanu: “Cea mai bătăioasă și ambițioasă zodie posibilă!”. Cu cine trebuia să facă echipă la America Express, de fapt VIDEO EXCLUSIV!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Adrian Nartea a renuntat la contractul cu PRO TV pentru Asia Express
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *