Sânziana Negru, adevărul despre Laura Giurcanu: “Cea mai bătăioasă și ambițioasă zodie posibilă!”. Cu cine trebuia să facă echipă la America Express, de fapt VIDEO EXCLUSIV

Detalii din culisele America Express

Sânziana Negru a făcut echipă cu Laura Giurcanu la America Express, iar emisiunea a reprezentat o adevărată provocare pentru cele două. Totuși, în exclusivitate pentru Ego.ro, vedeta a explicat că înainte să își aleagă colega a mai avut o opțiune. Aceasta s-a gândit chiar la Ioana Grama, buna ei prietenă, însă influencerița ne-a mărturisit că nu a putut să plece de lângă fiica sa.

Sânziana Negru și Ioana Grama, interviu în exclusivitate

Sânziana Negru s-a gândit să accepte provocarea America Express alături de Ioana Grama, însă frumoasa brunetă nu a putut să o lase pe Ayana, fiica sa. Totuși, vedeta s-a bucurat pentru prietena ei, din spatele micilor ecrane:

„Sânziana Negru: Înainte de toate vreau să zic că Ioana Grama a fost o opțiune de a merge la America Express!

Ioana Grama: Trebuia să mergem împreună! Dar e Ayana, are 4 ani, sunt mamă. Nu mă lasă sufletul să plec așa de mult de lângă copil! Nu a fost un șoc să o văd pentru că știu cât este de competitivă și cât de mult își dorește să câștige orice! M-am bucurat pentru ea pentru că am știut că este o experiență pe care își dorea să o trăiască!”

Cum a schimbat-o experiența America Express pe Sânziana Negru

Sânziana Negru ne-a mărturisit că experiența America Express a făcut-o să se gândească la ce este mai important, dar și la oamenii pe care îi dorește în continuare lângă ea. Când vine vorba despre prietena ei, Ioana Grama, aceasta s-ar fi bucurat să o aibă alături de ea în show, mai ales pentru că bruneta este competitivă și luptătoare:

Sânziana Negru: Ioana chiar s-a aflat printre primii oameni cu care m-am întâlnit în a doua sau a treia zi după ce m-am întors de la America Express! Am fost la Cluj la un eveniment și ea a fost primul om cu care m-am întâlnit la evenimentul respectiv, neplanificat cumva. Am intrat în festival și am dat nas în nas cu ea!

Ioana Grama: Eu știam că o să vină și o să ne vedem, dar nu ne-am vorbit. Am urcat pe o scenă, mi-am întors privirea și am văzut-o. Oricum, eu am fost printre primele cu care a vorbit și când s-a terminat emisiunea. Nu am petrecut foarte mult timp împreună ca să îmi dau seama dacă s-a schimbat, dar mi-a povestit ea că această experiență a schimbat-o.

Sânziana Negru: Nu știu dacă două luni petrecute undeva te pot schimba fundamental ca persoană. Îți schimbă niște direcții, îți dai seama ce este mai important pentru tine în viață, pe cine vrei să păstrezi în jurul tău și pe cine nu ca să nu mai pierzi timpul pentru că America Express este ceva ce nu cred că uiți în viața aceasta vreodată. Eu și Ioana am călătorit foarte mult, am avut foarte multe proiecte și mi-ar fi plăcut poate să trăim experiența aceasta împreună. Suntem la fel de competitive amândouă!

Ioana Grama: Știu că suntem, nu știu dacă ți-ar fi plăcut!

Sânziana Negru: Noi ne mai certăm pe chestii. Spre exemplu, când mai mergem în proiecte unde suntem adversare, ne certăm!

Ioana Grama: Nu ne mai vorbim! Am fost și certate o perioadă. Nu certate, e mult spus. Nu suntem chiar la fel, dar avem foarte multe lucruri bune în comun, dar și acest orgoliu. Dar ne iubim, e ca într-un cuplu!

Sânziana Negru: Suntem orgolioase amândouă!

Sânziana Negru: Cred că nu aș mai trăi experiența pentru că nu mai este factorul surpriză.

Ce spune Ioana Grama despre o eventuală participare

De asemenea, Sânziana Negru a punctat că nu ar mai trăi experiența America Express, ținând cont că acum știe totul despre emisiune, însă ar participa din nou dacă s-ar schimba formatul. Iată ce a zis și Ioana Grama despre o eventuală participare:

“Sânziana Negru: E Capricorn (n.r. Laura Giurcanu). Nu am luat orice zodie lângă mine ca să plec acolo. Am luat cea mai bătăioasă și ambițioasă zodie posibilă! Cred că nu aș mai trăi experiența pentru că nu mai este factorul surpriză, deja știu la ce să mă aștept! Dacă ar fi altfel emisiunea, da, m-aș mai duce! Dar să nu știu ce se întâmplă, căci în acest moment știu tot!

Ioana Grama: Nu știu, sincer îți zic! Doar prietene speriate am în jurul meu! Trebuie să mă gândesc. M-aș lua pe mine! Doar eu ating nivelul care trebuie atins. (râde) Glumesc, dar nu îmi vine niciun om în minte pentru că am doar prieteni care zic: “Mi-e frig! Mi-e foame!”.

Se uită la emisiune

În același timp, cele două urmăresc emisiunea la fiecare ediție, mai ales pentru că Sânziana Negru vrea să vadă cum se vede totul din spatele micilor ecrane, iar Ioana Grama își susține prietena în fiecare moment:

“Ioana Grama: Nu! Eu îi zic că mă uit. Îi spun: “M-am uitat aseară, am plâns cu tine!”. Vede că mă uit și atunci nu mai are ce să mă întrebe!

Sânziana Negru: Eu mă uit, evident! Sunt curioasă să văd cum este emisiunea la televizor! Este altceva când vezi de acasă față de ce ai trăit acolo. Dar nu oblig pe nimeni! (n.r. să se uite) Aș fi vrut să fie lăsate mai multe faze la televizor pe care noi le-am trăit acolo și nu sunt, dar nu este show-ul meu, nu îl fac eu, așa că mă bucur de ce este la televizor!”

 

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *