Lavinia Pîrva, certată de fani că își modifică pozele. Detaliul care i-a scăpat soției lui Ștefan Bănică Jr.

Cum s-a dat de gol artista

Scris de: Daoud Andra

09 Nov. 2023

Lavinia Pîrva este foarte activă în mediul online și își ține la curent fanii cu tot ce face. Soția lui Ștefan Bănică Jr. postează zilnic fotografii pe rețelele de socializare, iar reacțiile celor care o urmăresc nu întârzie să apară. Recent, artista a fost criticată pentru că și-ar fi editat prea mult o fotografie pe care a postat-o pe internet. Cum s-a dat de gol că a folosit aplicații de modificare a imaginii.

Lavinia Pîrva, acuzată că își editează prea mult pozele

La cei 39 de ani, Lavinia Pîrva este foarte preocupată de felul în care arată. Soția lui Ștefan Bănică Jr. are grijă la alimentație și face sport frecvent, însă a apelat, de-a lungul timpului, și la câteva intervenții estetice pentru a estompa semnele trecerii timpului.

Atunci când postează fotografii în mediul online, artista este foarte atentă la felul în care apare în fața fanilor. Nu de puține ori, aceștia i-au transmis în comentarii că exagerează cu editarea imaginilor și că acest lucru se vede. Soția lui Ștefan Bănică Jr. a publicat recent un selfie, iar cei care o urmăresc i-au transmis să o lase mai moale cu modificarea fotografiilor, dar și cu operațiile estetice.

Citește și: Cum au fost surprinși Ștefan Bănică Jr. și Lavinia Pîrva. Violeta i-a dat de gol, oare Andreea Marin ce va spune?

”La degete se vede photoshop-ul, puțin mai multă atenție…”, ”Te-ai operat și te-ai urâțit” – au fost două dintre comentariile de la fotografie. Alți fani ai ei, pe de altă parte, au apreciat poza și au complimentat-o.

Lavinia Pîrva, certată de fani că își modifică pozele. Detaliul care i-a scăpat soției lui Ștefan Bănică Jr.
Selfie-ul care a generat reacții în rândul fanilor

Ce spune artista despre intervențiile la care a apelat

Lavinia Pîrva este sinceră cu fanii ei atunci când vine vorba despre intervențiile estetice. Soția lui Ștefan Bănică Jr. nu a făcut un secret din faptul că s-a lăsat pe mâna medicului estetician de mai multe ori, pentru a corecta mici imperfecțiuni.

”În general nu simt nevoia să mă justific pentru lucrurile pe care le fac sau pe care nu le fac, deși citesc și aud adesea multe lucruri false la adresa mea. Însă pentru că am primit foarte multe întrebări, mă simt obligată față de oamenii care mă apreciază și sunt alături mine, să explic această schimbare de imagine! În primul rând, nu mi-am făcut și nu am nicio operație estetică! Când va fi nevoie și medicul specialist va considera că trebuie, poate o voi face!

Citește și: Lavinia Pîrva, imagini rare cu fiul lui Ştefan Bănică Jr. Alexandru este copia fidelă a mamei sale

Însă, pentru moment, sunt într-un program de remodelare și rejuvenare facială+corporală, minim invazive! Nu am ascuns acest fapt, le-am facut publice de fiecare dată! În al doilea rând, menționez că tot la indicațiile specialistului, am făcut o remodelare și hidratare de buze, de care sunt foarte mulțumită! Sunt femeie, îmi iubesc corpul și iubesc frumusețea! Consider că a avea grijă de tine este un simț pe care orice femeie ar trebui să îl dețină! Îmi place să mă văd frumoasă și îmi place ca lumea să vadă acealași lucru!”, a scris Lavinia pe Instagram, în urmă cu mai mult timp.

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce spune Kamara despre lista cu concurenți Survivor All Stars
1 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *