Legătura nebănuită între Ada Condeescu și Radu Vâlcan, soțul Adelei Popescu. Ipostaza surprinzătoare în care apar: „Noi chiar ne doream de mult” VIDEO EXCLUSIV

În săptămânile petrecute în Vama Veche s-au depănat amintiri și s-au făcut planuri de viitor.

Într-o perioadă în care prietenia nu mai are aceleași valori ca acum ani în urmă, Ada Condeescu, Adela Popescu și Laura Cosoi demonstrează contrariu. Cele trei nu doar că au o relație specială, dar Ada Condeescu mărturisește în exclusivitate pentru EGO.ro că au reușit de-a lungul timpului să formeze o gașcă de invidiat, cooptându-i atât pe partenerii de viață, cât și pe copiii lor, astfel încât să se asigure că prietenia va dăinui mulți ani înainte.

Ada Condeescu, despre relația cu Adela Popescu și Laura Cosoi: „Eu țin mult la prietenie”

Prin prisma meseriei, dar și felul lor de a fi în viața de zi cu zi, cele trei actrițe, Adela Popescu, Ada Condeescu și Laura Cosoi, au legat o prietenie strânsă, gașca lor fiind completată cu Dana Rogoz, Andreea Ibacka și Irina Fodor. Nu de puține ori imagini de la petreceri sau de întruniri au făcut deliciul publicului și au arătat că prietenia există indiferent de spațiu și timp. Ca un făcut, de curând și-au sudat și mai tare relația, iar asta nu în vreo vacanță, ci pe platourile de filmare de la lungmetrajul „Retreat Vama Veche”, acolo unde s-a ales o echipă fabuloasă formată din Laura Cosoi, Adela Popescu, Radu Vâlcan, Răzvan Fodor, Ada Condeescu, dar și alți mulți actori cunoscuți. În săptămânile petrecute în Vama Veche, s-au muncit mult, dar s-a și râs mult, s-au depănat amintiri și s-au făcut planuri de viitor.

„După ce fiecare dintre noi a făcut copii, din păcate ne-am cam despărițit așa ca timp, dar eu chiar vorbeam asta cu Laura Cosoi și Adela Popescu, că nu simt că a trecut nu știu cât timp peste noi. Adică, cum ne-am reîntâlnit, cum s-a creat din nou conexiunea. Mi se pare că atunci când este foarte adevărat așa ceva între oameni, nu dispare niciodată. Indiferent de fel de tip de relație ai. În momentul ăla în care se leagă ceva între tine și persoana respectivă, rămâne pentru totdeauna cu tine”, ne-a mărturisit Ada Condeescu vizavi de prietenia sinceră dintre ea și restul actorilor.

De altfel, actrița declară că nu merg după nicio rețetă, nu fac niciun fel de compromis, ci pur și simplu astrele au făcut ca totul să vină firesc.

„Eu țin mult la prietenie. Cumva am fost și crescută așa, în spiritul ăsta de prietenie forever și să știi că nu facem niciun efort pentru a avea relația asta frumoasă, iar asta mi se pare cel mai mișto”.

„Radu Vâlcan joacă fostul meu iubit”

De multe ori se întâmplă ca partenerii de viață să nu aibă aceeași chimie între ei, lucru care nu se întâmplă și în gașca mai sus menționată. Nu doar fetele sunt foarte bune prietene, ci și soții între ei, ba chiar și copiii, chiar dacă Adela Popescu declară că de multe ori băieții ei le necăjesc pe fetele Laurei Cosoi.

„Asta ne și place foarte mult. Chiar râdeam că în filmul „Retreat Vama Veche”, Radu Vâlcan joacă fostul meu iubit, dar noi ne-am întâlnit și în „Dincolo de calea ferată”, unde Radu era fratele meu. Noi chiar ne doream de mult să fim împreună, toți, și așa mai a la long, pentru că acolo a fost foarte puțin”, a mai povestit Ada Condeescu pentru EGO.ro, completând că și-ar dori să aibă cât mai multe proiecte împreună cu prietenii ei, însă este mai greu de gestionat timpul pentru o gașcă atât de numeroasă.

„Pregătesc o premieră la teatru. La finalul lunii iunie trebuie să scoatem o premieră la Teatrul Act. Până acum m-au lăsat colegii să plec la Vama Veche, nu au avut ce să facă”.

Video: Daniel Bălan

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Dumnezeule! Ce a spus Prinţul William despre Kate, după vestea BOLII CUMPLITE. Au fost lacrimi:...
Cele mai FIERBINȚI 40 de IMAGINI în care a apărut vreodată KIM KARDASHIAN! Îți TAIE...
Dovada că Charlie Chaplin a fost ROMÂN! Cum s-a împrietenit cu medicul Ana Aslan
Cum a scris 'canadianul' TJ Miles numele Alexandrei Duli, pe bilețelul de nominalizare la Survivor...
S-a aflatt! Ce relație au acum Anamaria Prodan și fina Andreea Tonciu: „O respect foarte...
Acasă la Andreea Esca. Fiul ei, Aris, le-a arătat tuturor ce obicte ciudate are mama...
Cât costă să petreci 1 Mai în complexul Andreei Esca! Vilele luxoase sunt în Valea...
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
Dovada că Charlie Chaplin a fost ROMÂN! Cum a devenit prieten cu Ana Aslan
Liniste financiara pentru aceste zodii: Armonie restabilita in familie si datorii achitate
Horoscop Weekend 19-31 Aprilie 2024. Previziuni Astrale Luminoase pentru Fiecare Zodie
Ești pregătit? Mâine, fiecare zodie primește cheia succesului
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl...
Nadia Comăneci, apariție de excepție la premiera documentarului despre Ilie Năstase. Cine este celebrul sportiv...
Mesajul postat de Oana Roman de ziua de naștere a Mioarei Roman, care ar fi...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *