Motivul pentru care Adela Popescu l-a taxat dur pe Cătălin Măruță. Nu a mai ținut cont că sunt la TV și i-a spus verde în față

Ce discuție au avut cei doi în direct la TV

Adela Popescu a făcut o serie de dezvăluiri în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță. Invitată pentru a vorbi despre noul proiect din care face parte, fosta prezentatoare TV a avut un dialog neașteptat cu Cătălin Măruță.

Adela Popescu, despre noul film în care joacă: „Suntem trei femei, iar noi, în copilărie ne-am făcut niște jurăminte”

După o pauză de câteva luni de la proiectele de televiziune, timp în cared și-a concentrat atenția asupra familiei, Adela Popescu revine pe ecrane. Este vorba despre un film la care se filmează deja. Actrița face parte din distribuția unui film de excepție, acolo unde joacă alături de soțul ei, dar și de alți actori celebri din țara noastră.

„Eu am diplomă de actriță, știu că ați uitat. Filmăm în continuare acum într-un film regizat de Petre Năstase. S-a ales o echipă fabuloasă, formată din Laura Cosoi, Ada Condeescu, Radu Vâlcan, Răzvan Fodor, sunt foarte, foarte mulți actori. Am stat două săptămâni în Vama Veche, iar pentru mine și Radu a fost o super vacanță, că am plecat fără copii, la muncă nu s-a putut să mergi cu copiii, ne-am dorit. Nu am făcut naveta, s-a dus doar Radu la un moment dat. Noi mai avem câteva zile de filmări. Suntem trei femei, iar noi, în copilărie ne-am făcut niște jurăminte și plecăm acolo la petrecerea burlăcițelor”, a declarat Adela Popescu în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Vezi și – Cea mai extravagantă apariție de la nunta lui Smiley și a Ginei! Adela Popescu, în rochie transparentă. Ce au purtat Andreea Esca, Adelina Pestrițu și Delia

Adela Popescu, reproș pentru Cătălin Măruță, în direct la TV

La finalul discuției, Cătălin Măruță i-a cerut Adelei Popescu detalii despre filmul în care se joacă. După ce prezentatorul TV i-a mărturisit că abia așteaptă să îl vadă, soția lui Radu Vâlcan l-a ironizat pe Cătălin Măruță din cauză că a lipsit de la nunta Ginei Pistol și a lui Smiley din cauza unor angajamente.

„Adela Popescu: Cred că premiera filmului va fi la începutul anului viitor.

Cătălin Măruță: Abia aștept să merg la film.

Adela Popescu: Să văd dacă nu ai alte angajamente în ziua aceea (n.r. Măruță a lipsit de la nunta lui Smiley și a Ginei Pistol), că na, când prietenii au evenimente importante, tu ai angajamente și contracte”, a fost dialogul dintre cei doi.

Cei doi au râs copios, apoi Cătălin Măruță a rugat-o pe Adela Popescu să anunțe că urmează publicitate.

Vezi și – Adela Popescu revine, după o pauză de câteva luni în televiziune. Ipostaza surprinzătoare în care o vor vedea fanii. Primele imagini

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *