Adela Popescu revine, după o pauză de câteva luni în televiziune. Ipostaza surprinzătoare în care o vor vedea fanii. Primele imagini

Adela Popescu revine, după o pauză de câteva luni în televiziune. Fosta prezentatoare TV va putea fi văzută într-o ipostază surprinzătoare. Este implicată într-un proiect care vrea să spargă toate topurile. Fanii cu siguranță se vor bucura să o revadă în această postură.

Adela Popescu revine, după o pauză de câteva luni în televiziune

Este vorba de un nou film românesc, în care Adela Popescu va juca alături de unii dintre cei mai renumiți și îndrăgiți actori de la noi, precum Florin Călinescu, Mihai Mărgineanu, Laura Cosoi, Daniel Nuță și Emilia Popescu.

Pelicula ale cărei filmări deja au început se numește „Retreat Vama Veche” și este regizată de Petre Năstase, iar scenariul este scris de Ovidiu Niculescu. 

„Salutari din Vama Veche! Dupa cum poate ați auzit deja, de câteva zile filmăm cu o poftă nebună pentru @retreat_vamaveche , un film în regia lui @petre_nastase. Nu știam ca îmi este atât de dor să fac asta, dar meritul este, fără dubii al lui Petre că a adunat oameni atât de faini la un loc.”, a fost anunțul Adelei popescu pe rețelele de socializare.

Lungmetrajul este o comedie urbană care se filmează în Vama Veche și București. Din distribuție face parte și soțul Adelei Popescu, Radu Vâlcan. Totodată, se vor regăsi și alte nume de actori și influenceri de la noi, precum Toto Dumitrescu, Adelina Pestrițu, Răzvan Fodor, Lia Sinchevici, Smaranda Caragea, Ștefan Lupu, Marius Stănescu, Ovidiu Niculescu, Jorge, Mihai Popescu, Vasile Calofir, Cosmina Păsărin și Emi Alupei.

Adela Popescu revine, dupa o pauza de cateva luni in televiziune. Ipostaza surprinzatoare in care o vor vedea fanii. Primele imagini
Adela Popescu revine, dupa o pauza de cateva luni in televiziune. Ipostaza surprinzatoare in care o vor vedea fanii. Primele imagini

Subiectul filmului

Acțiunea comediei începe după ce Eva, de profesie psiholog specializat în terapia de cuplu, vrea să se căsătorească, iar înainte de nuntă, cele mai bune prietene îi pun la cale petrecerea burlăcițelor.

Evenmientul va avea loc la un retreat de tantra-yoga din stațiunea Vama Veche. Nu mică le va fi mirarea miresei și celorlalte priente ale sale când vor afla că patronul locației este fostul partener al Evei și soția sa însărcinată. Mai mult, instructorii de yoga adevărați vor fi înlocuiți de un bucătar, un pescar și un dascăl, totul din cauza unui cățel tekel.

Regizorul peliculei a explicat că motivul pentru a ales să facă acest film este faptul că în ziua de astăzi fericirea se trăiește mai mult în exterior, prin rețelele de socializare și foarte puțin în interior, acolo unde ar trebuie trăită, de fapt.

„Trăim vremuri în care fericirea se caută mai mult în exterior decât în interior, prin social media, postări și reacții la postări, distracția sună mai bine dacă se vede într-un story pe Instagram, iar liniștea sau, mai bine zis, neliniștea interioară se găsește mai des pe la sesiuni de yoga și ședințe de terapie decât în introspecții și analize individuale. Găsim partea amuzantă a acestor vremuri și râdem, mai ales că toți ne regăsim în asta într-un fel sau altul. Pot să asigur pe toată lumea că noi ne distrăm și la filmări, nu doar în social-media, iar spectatorii vor avea porții întregi de râs și în cinematografe, nu doar în postări. Hai să fie frumos nși în online, dar și în realitate!”, spune regizorul Petre Năstase, aflat deja în VamaVeche, în toiul acțiunii.
Filmul va apărea în cinematografe în 2024.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce face fiica lui Feli Donose la doar 5 ani și jumătate
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Imaginea MOMENTULUI! Prima fotografie după anunţul BOLII lui Kate. Familia Regală nu a mai putut...
Fiica lui Țiriac, APARIȚIE RARĂ în COSTUM DE BAIE! Avem imaginile: „M-am îndrăgostit”
Dovada că Charlie Chaplin a fost ROMÂN! Cum s-a împrietenit cu medicul Ana Aslan
De la Floreasca, l-au internat la Obregia. Mititelu Jr., mutat la 'Spitalul 9'! Ce au...
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca...
Dana Nălbaru este bucuroasă că a făcut asta cu mâna ei: „Sunt o femeie obosită,...
De ce crede Patrick despre Ștefan că este un pârâcios. Rebecca și Roberta au ajuns...
Dovada că Charlie Chaplin a fost ROMÂN! Cum a devenit prieten cu Ana Aslan
Horoscop 24 Aprilie 2024. Balanțele vor avea bani, Peștii trebuie să-și mențină echilibrul atât în...
Horoscop Zilnic Miercuri 24 Aprilie 2024. Nativii Vărsător vor beneficia de motivația necesară pentru a-și...
Un val de schimbare cosmică este pe cale să redea fiecărei zodii noi drumuri de...
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl...
SURPRIZĂ în showbiz-ul din România! La un an de la nuntă, vedeta noastră a anunțat...
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *