Legătura neștiută dintre Misty și Teo Trandafir. Au o relație specială. Ce fac împreună în fiecare dimineață EXCLUSIV VIDEO

Cele două se bucură de o legătură de prietenie specială
Legătura neștiută dintre Misty și Teo Trandafir. Au o relație specială. Ce fac împreună în fiecare dimineață EXCLUSIV VIDEO

Misty și Keo formează un cuplu de aproximativ 8 ani și au reușit să își construiască una dintre cele mai îndrăgite familii din showbiz-ul românesc, având împreună o fiică adorabilă, Arya. Totuși, cei doi se bucură și de o vecină celebră, la fel ca ei, anume Teo Trandafir. În exclusivitate pentru Ego.ro, Alexandra Pavel a vorbit despre legătura specială pe care o are cu prezentatoarea de televiziune.

Misty, despre Teo Trandafir: “Suntem prietene foarte bune”

Misty a explicat că este fana proiectelor pe care le are vecina sa, astfel că se află printre persoanele care o ascultă pe Teo Trandafir la radio. În plus, cele două se bucură de o legătură de prietenie specială, astfel că își oferă sfaturi și își beau cafeaua împreună în fiecare zi:

“E Teo! O ascult, acum că este de la 4 la 7 la radio. Mă prinde bară la bară în trafic și atunci sunt mereu cu urechile ciulite! În fiecare dimineață ne bem cafeaua împreună. Mă trezesc înainte să se trezească ai mei, înainte să o trezesc pe Arya ca să o pregătesc pentru școală, ținând cont că a început clasa 0. Beau cafeaua cu Teo și da, ne sfătuim amândouă și suntem prietene foarte bune. Cu siguranță sunt mai multe din partea ei către mine! (n.r. sfaturi)”

Citește și: Cu ce se va ocupa Teo Trandafir, după ce a rămas fără emisiunea de la Kanal D. Anunțul oficial a sosit, schimbare majoră pentru vedetă

Ce obicei au

În plus, cele două au grijă să își împartă bunătățile culinare. Misty a punctat că mama ei pregătește o porție în plus pentru Teo Trandafir de fiecare dată când gătește pentru familia pe care vedeta o are alături de Keo. Ba chiar, nici prezentatoarea TV nu uită de prietena ei:

“Mâncăm împreună des. Nu există mâncare pe care să o pregătească mama mea și să nu pună porția și pentru Teo. Mama mea o îndrăgește foarte mult, îți dai seama! Ea, la fel, când își comandă ceva, când gătește ceva și știe că îmi place, face la fel!”

Vezi și: Ce o deranjează pe Misty, după ce nunta cu Keo a fost amânată: “Pornesc toate zvonurile, se fofilează, nu vrea să o ia, săraca de ea!” VIDEO EXCLUSIV

Arya o îndrăgește pe Teo Trandafir

Fiica pe care Alexandra Pavel o are împreună cu Keo, Arya, o îndrăgește pe Teo Trandafir. Micuța îi lasă și surprize la ușă, demonstrând ce legătură frumoasă s-a creat între vedeta de televiziune și vecinii săi. Misty a punctat că toți sunt ca o mică familie:

Te poate interesa și: Motivul de la care pornesc ciondănelile zilnice dintre Misty și Keo. ”Îi spun Alexandrei că îmi pare rău pentru ea” VIDEO EXCLUSIV

“Acum o strigă Teo, dar acum ceva timp îi spunea Teio. Chiar aseară i-a lăsat în pragul ușii o buburuză. I-a picat ca surpriză o jucărie și a vrut să i-o lase lui Teo. Am întrebat-o: “De ce, mami?”.

Mi-a zis: “Pentru că are un trandafir în mânuțe!”. Îți dai seama, suntem ca o familie! (n.r. fiica ei ține enorm la Teo Trandafir) Am suferit cumplit, noi ne-am mutat la casă nouă când a venit pandemia. Nu apucasem să socializăm și să ne cunoaștem toți vecinii. O cunoșteam pe Teo și atunci doar cu Teo am stat!”

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *