Legătură neștiută dintre Răzvan Oprea și Ilona Brezoianu: ”Mă bucur că a însemnat ceva pentru ea” VIDEO EXCLUSIV

Actorul din serialul ”Groapa” face dezvăluiri neașteptate

Răzvan Oprea este unul dintre cei mai cunoscuți actori de teatru și film din România. Deși a interpretat, de-a lungul timpului, extrem de multe personaje, de departe, emblematic continuă să fie Leonard din serialul ”Atletico Textila”. Acesta a mărturisit, în exclusivitate pentru EGO.ro, că nu-l deranjează asocierea, mai ales că el a inventat personajul Leonard, însă speră ca lumea să uite de acel rol, odată cu apariția lui în serialul ”Groapa”.

Ce nu știai despre Răzvan Oprea

Răzvan Oprea se numără printre actorii care fac parte din distribuția celui mai nou serial produs de Pro Tv, sub scenariul Liei Bugnar și al lui Anghel Damian. Deși nu va avea un rol principal, actorul crede că telespectatorii îl vor îndrăgi pe Beni, mai ales că a dat ce e mai bun din el pentru construirea acestui personaj.

”Am băgat privirea asta de mafiot. E dimineață, muncim mult, ne-am trezit greu, dar e bine. Nu mi-am luat în chirie nimic la Giurgiu. Dacă aș avea mai mult de 4-7 zile consecutiv, n-am avut încă mai mult de 5, probabil că o să mă satur și o să-mi caut aici o garsonieră și mă mut aici o vreme, pe timpul filmărilor”, ne-a povestit Răzvan Oprea care, deși nu a vrut să ofere prea multe informații despre rolul lui, a completat că personajul i-a venit mănușă, fiind oarecum familiarizat cu acțiunile din serial.

”Nu dau spoiler, dar vă zic că o să vă îndrăgostiți de Beni. Sunt rău și foarte rău, dar există și o doză de umor care cred că trebuie să existe în orice fel de lume și, cu siguranță, eu care cunosc lumea asta foarte bine, eu am copilărit în Sălăjan, sunt foarte aproape de lumea din acest serial și sunt convins că vin cu aceea expertiză, unde bineînțeles că există și un anume umor pe care sper ca lumea să-l prindă și să-l guste, dincolo de toată duritatea temei”, a explicat el.

”Este un personaj de la mine din cartier, de când eram eu copil”

Actorul speră ca Beni să aibă cel puțin la fel de mare impact precum l-a avut Leonard din ”Atletico Textila”. Un lucru deloc ușor, mai ales că cei care au urmărit serialul în 2016 îl asociază în continuare pe Răzvan Oprea cu acel personaj, dar și cu Ilona Brezoianu, cea cu care făcea echipă.

”Personajul ăla eu l-am inventat. Ca să nu fie niciun dubiu aici. Pentru că este un personaj de la mine din cartier, de când eram eu copil. Și personajul Denisa la fel, tot de mine este inventat. La un moment dat, s-a vorbit acolo că să aducem pe prietena acestui băiat, au fost mai multe fete la probă și am participat și eu la casting-ul respectiv și am zis că 100%, fără niciun dubiu, Ilona Brezoianu poate fi. De acolo a și explodat Ilona și foarte bine, mă bucur enorm că proiectul ăla a însemnat ceva pentru ea. Și pentru mine a fost un rol pe care l-am făcut cu mare plăcere. Păcat că nu a durat enorm, cât aș fi vrut, dar personajul a rămas în memoria oamenilor și nu pot să merg la magazin sau undeva fără el”, ne-a mai povestit amuzat actorul, completând că, în ”Groapa”, telespectatorii nu vor găsi similitudini între personaje.

”E un arhetip al băiatului cocalar infatuat de cartier mărginaș de București. În ”Groapa” însă este altceva. Beni este altfel de băiat, e mai dur, e mai rău, dar are ceva din prostia second-man-ului. El este sublocotenetul lui Franco și ca șofer se crede cel mai deștept, dar poate nu e”, a mărturisit actorul.

”Sunt momente în care nu i-aș lăsa la televizor”

Cu alte cuvinte, pentru acest rol, Răzvan Oprea nu a avut nevoie de nicio documentare prealabilă și nici să aducă modificări personajului său. Deși la prima vedere pare că a slăbit pentru acest rol, actorul ne-a explicat că scăpase demult de kilogramele în plus.

”Leonard era un băiețel grăsuț, l-am luat așa, dar după aceea am slăbit. Singura perioadă din viața mea în care am avut un pic de burtă aia a fost. Am slăbit 14 kilograme față de momentul ăla. Oricum e bine pentru Beni să nu fie gras. Aleargă, se zbate, e disperat și atunci disperarea slăbește”, a mai povestit amuzat intepretul lui Beni.

Pe de altă parte, publicul are șansa să-l vadă într-o ipostază în care nu l-a mai văzut până acum și anume în rol de băiat rău. Atât de dur este personajul său încât Răzvan Oprea nu le-a spus copiilor săi despre prestația lui.

”Nu le-am zis exact ce se întâmplă, le-am zis că am început un serial, dar nu le-am zis ce. Mai ales că fiul meu este mic. Am o fetiță de 10 ani și un băiețel de 4 ani jumate și el reacționează la din astea, mă întreabă de ce sunt rău, pune tot felul de întrebări. De aceea l-am lăsat. Cu comedia este mai ușor. Sunt momente în care nu i-aș lăsa la televizor”, a mai povestit Răzvan Oprea pentru EGO.ro, completând că, cu toate acestea, îi va aduce pe cei mici pe platourile de filmare de la Giurgiu: ”Îi aduc sigur la filmare și abia aștept să împingem lucrurile mai încolo ca să pot să fiu mai relaxat și să-i aduc și pe ei aici”.

 

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
SCANDAL! Imagini ȘOC cu Iulia Albu au scăpat pe net. Sigur NU o recunoști, le...
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Ea este Florentina, tânăra de 21 de ani din Făgăraș care a sfârșit tragic. A...
Cea mai mare gafă pe care a făcut-o Andreea Esca în timp ce prezenta știrile:...
Cum a apărut îmbrăcată o actriță din Rusia la Cannes. Toată lumea vorbește despre rochia...
Carmen Harra a spus adevărul despre împăcarea dintre Anamaria Prodan și Laurenţiu Reghecampf! „Amândoi s-au...
Culiță Sterp a apelat de urgență la mama Geta! Cu ce bunătăți s-a dus femeia...
NU le RECUNOȘTI! Cum arătau divele din România acum 30 de ani! Transformare ȘOCANTĂ
Femeile strălucitoare ale zodiacului, apreciate pentru sufletele lor de aur
8 zodii încep săptămâna în forță. Orice își propun vor reuși
6 zodii vor fi martore la schimbări astrale semnificative, fiecare moment fiind o oportunitate de...
Fosta soție a unui actor celebru a ajuns să doarmă pe străzi și să mănânce...
Anunțul special făcut de Andreea Berecleanu după 7 ani de căsătorie cu medicul Constantin Stan:...
"Țipete foarte puternice, mobilă răsturnată".Crimă șocantă în Sibiu! O tânără de 21 de ani, ucisă...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *