Lia Bugnar a rupt tăcerea despre despărțirea de Anghel Damian. Toți au crezut altceva până acum: “M-a demascat public”

Lia Bugnar: ”Fenomenu' straniu”

Lia Bugnar a rupt, de curând, tăcerea după despărțirea de Anghel Damian. În urmă cu un an de zile, cei doi au decis să pună stop unei relații de durată și să meargă pe drumuri separate. Ulterior, multă lume a judecat-o pe scenaristă din cauza diferenței de vârstă dintre ea și fostul ei partener, dar abia recent, aceasta a spus adevăratul motiv care a dus la separare. Ce a urmat după mărturisirile vedetei? Află toate detaliile din rândurile de mai jos!

Lia Bugnar, adevărul despre despărțirea de Anghel Damian

Lia Bugnar a fost invitată, recent, în podcastul ”E vremea mea”. Acolo, scenarista a spus tot adevărul despre separarea de actualul partener de viață al lui Theo Rose.

Printre altele, vedeta a mărturisit că ruptura dintre ei nu s-a produs din cauza diferenței de vârstă, ci din cu totul şi cu totul alte motive.

”Nu am simțiți niciodată că el m-ar fi părăsit doar ca să fie cu o persoană mai tânără. Asta nu a fost niciodată o problemă între noi, diferența de vârstă de 23 de ani dintre noi.

Nu a fost un flirt, relația noastră a ținut 9 ani. Nici o secundă nu a fost vorba de vârstă. Nu vreau să spun mai multe pentru că el nu e aici de față și poate nu vrea să discutam despre asta”, a spus regizoarea, în podcastul amintit.

Lia Bugnar e asaltată de admiratori după declarațiile din podcast

După mărturisirile pe care i le-a făcut Laurei Ivăncioiu, Lia Bugnar s-a trezit cu o groază de admiratori pe cap. Recent, scenarista a spus că a primit numeroase mesaje pe rețelele sociale, iar unii dintre internauți chiar s-au avântat în a o cere în căsătorie pe vedetă.

 ”Fenomenu’ straniu e că, după acest podcast, mi-a scris foarte multă parte barbatească. Care cu o propunere de cină, care cu o propunere de cafea, care cu o propunere, nici mai mult, nici mai puțin de însurătoare.

Nu știu ce-o fi reieșit din ce-am bazmit eu pe-acolo, eu doar am răspuns la ce m-a întrebat Laura Ivăncioiu, dar se pare că undeva, vreo formulare ambiguă, a dat de înțeles că sunt vai morțișorii mei și aștept să mă ia și pe mine cineva”, a scris fosta concurentă de la Asia Express, într-o postare pe o rețea socială.

Citește și „Nu mi-e rușine să pun poza asta cu mine”. Lia Bugnar, de-o frumusețe rară în tinerețe. Cum arăta fosta iubită a lui Anghel Damian în costum de baie!

Lia Bugnar are o nouă relaţie după despărţirea de Anghel Damian?

În continuare, Lia Bugnar a decis să facă lumină în privința situației sale amoroase, după ce internauții au tras fel și fel de concluzii în urma discuțiilor pe care Laura Ivăncioiu le-a avut cu ea.

”Sunt oarecum în situația contrară, dar vreau să nu intru în detalii. Totuși, o precizare o să fac, nici dacă aș fi simultan șchioapă, ciungă, cheală, buboasă, chioară și bâlbâită pe deasupra, nu mi-aș selecta vreodată amorezii de pe Facebook sau Instagram.

A! Au mai fost și niște doamne care mă certau că n-am copii și mă amenințau cu focu’ iadului pentru păcatele mele anterioare podacastului, dar aici înțeleg, presupun că și eu m-aș antipatiza dacă aș fi ele.

Una dintre ele chiar m-a demascat public că n-am vite, păsări, n-am plantat pom și că o să mor singură, în timp ce dumneaei o să-i deschidă ușa nepoții, la un moment dat”, a conchis Lia Bugnar.

Citește și Calvarul prin care a trecut Lia Bugnar după despărțirea de Anghel Damian: “M-au călcat în picioare efectiv”. Recunoaște că momentul a devastat-o!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Primul interviu al lui Achim, fiul Cătălinei Grama
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Anunţul trist al momentului! Este vorba despre Florin Piersic, s-a întâmplat chiar în ziua de...
S-a pozat fără HAINE într-o FARFURIE! Alexandra Stan, cele mai INCENDIARE imagini din 2024
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
BREAKING | Medicul care l-a operat de urgență pe Florin Piersic, în ziua de Paște,...
Uluitor cum arată casa în care locuiește Dana Budeanu și cum a decorat-o. Imagini spectaculoase
Emily Ratajkowski, 'femeia cu cei mai frumoși sâni', apariție de senzație într-o rochie super decoltată...
Mădălina Ghenea vorbește despre despărțirea de Grigor Dimitrov: „Mi se pare că e momentul potrivit...
Roberta și Julia își aruncă săgeți în Casa Iubirii! Patrick, pe post de arbitru: „Diferența...
Andra, apariție BOMBĂ de Paște. Și-a lăsat fanii cu gura căscată
Horoscop 8 Mai 2024. Balanțele au idei geniale astăzi, care pot influența într-un mod pozitiv...
Horoscop Zilnic Miercuri 8 Mai 2024. Se anunță o perioadă bună din punct de vedere...
Astrele prevestesc câștiguri neașteptate pentru fiecare semn zodiacal
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri....
Cel mai PROST ÎMBRĂCATE vedete la MET GALA 2024. GALERIE FOTO. Vezi ce alte celebrități...
Pepe, mesaj cu subînțeles pentru Raluca Pastramă? Artistul stârnește controverse cu noua piesă „Pasăre de...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *