Lia Bugnar rupe tăcerea! Mărturisiri despre despărțirea de Anghel Damian: “M-a lovit tancul”. Ce a scos la iveală

Anghel Damian și-a asumat relația cu Theo Rose
Lia Bugnar rupe tăcerea! Mărturisiri despre despărțirea de Anghel Damian: “M-a lovit tancul”. Ce a scos la iveală

Lia Bugnar rupe tăcerea! Mărturisiri despre despărțirea de Anghel Damian. Scenarista Lia Bugnar și actorul Anghel Damian s-au despărțit în vară după ce în spațiul public au apărut informații și imagini privind noua relație pe care regizorul o are cu Theo Rose.

Lia Bugnar rupe tăcerea! Mărturisiri despre despărțirea de Anghel Damian

Lia Bugnar a vorbit recent în cadrul unui podcast despre relația pe care a avut-o cu Anghel Damian. Ea a făcut mărturisiri tulburătoare la aproape două luni de când tabloidele au publicat imagini în care fostul ei iubit și Theo Rose apăreau sărutându-se. Practic, acela a fost momentul când Anghel Damian și cântâreața în vârstă de 25 de ani nu și-au mai putut ascunde relația.

La vremea respectivă, Lia Bugnar, aflând cel mai probabil din presă despre povestea de dragoste dintre fostul ei partener și Theo Rose, nu a vrut să despice prea mult firul în patru și s-a rezumat la câteva declarații evazive.

„Nu e genul meu de lectură și nici nu va începe să fie de acum încolo. Eu nu sunt protagonistă a nimic, nici măcar nu știu despre ce vorbiți.  În al doilea rând, înțeleg că este dintr-o zonă de cancan… Scuze, am goluri mari în cultură, dar de golul de cultură cancan nu mi-e rușine. Eu nu am făcut nicio declarație ever privind viața personală. Dacă dumneavostră îmi arătați interviuri în care povestesc despre viața personală, eu le mănânc. Chiar nu simt nevoia să știe lumea, nu am nicio treabă cu genul ăsta de situație…”, declara atunci Lia Bugnar.

Recent însă, scenarista a povestit în cadrul podcastului lui Marius Manole cât de mult a afectat-o episodul din vară.

“M-a lovit tancul, m-a lovit. N-am citit nimic, dar știu din interior lucrurile, nu vreau să văd distorsiunile. Viața e interesantă în fiecare zi, pentru că reușesc să pun la loc ceva din mine. Sunt un om care se comportă bine în situația dată. De câteva zile încoace reîncepe să mi se pară că sunt frecventabilă”, a mărturisit scenarista în cadrul show-ului digital „Întrebarea mesei rotunde”

Lia Bugnar și Anghel Damian
Lia Bugnar și Anghel Damian

Lia Bugnar: „Am fost măritată dintr-o inconsecvență față de principiile mele”

Lia Bugnar a fost mereu extrem de discretă în ceea ce privește viața sa personală. Înainte de relația cu Anghel Damian, ea s-a iubit cu un alt bărbat celebru din România. Este vorba despre unul dintre cei mai cunoscuți scenariști din România, respectiv Dragoș Buhagiar. Cei doi au fost împreună timp de 12 ani și au divorțat la începutul anului 2013.

Scenarista a mărturisit, voalat, că mariajul cu Dragoș Bughiar a fost o greșeală și susține că ar fi trebuit să rămână fidelă principiilor sale.

„Cred că în drăgosteala este ceva extrem de plăcut omului, dar cred că ea își arată valoarea un pic după ce trece. Foarte puține lucruri țin până la sfârșitul vieții. Am fost măritată dintr-o inconsecvență față de principiile mele din copilărie. Eu nu voiam să mă mărit în viața mea și nu voiam să am copii. În cartierul nostru eram toți niște copii care ne sprijineam unii pe alții în momentele în care erau scandaluri în casă, era dezastru”

7 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.