Lili Sandu a dezvăluit secretul siluetei ei. La ce aliment a renunțat definitiv. La 43 de ani arată ca la 20

Cum reușește Lili Sandu să se mențină în formă tot timpul
Lili Sandu a dezvăluit secretul siluetei ei. La ce aliment a renunțat definitiv. La 43 de ani arată ca la 20

Lili Sandu a dezvăluit secretul siluetei sale. Vedeta a fost o perioadă vegană, însă a renunțat la acest regim și a trecut la o altfel de dietă, eliminând complet câteva alimente.

Lili Sandu, secretul siluetei: “Țin post două zile pe săptămână”

Lili Sandu a povestit în cadrul podcast-ului lui Cătălin Măruță că a fost vegană timp de câțiva ani, însă a decis să renunțe la acest regim. Vedeta are grijă acum la tot ceea ce mănâncă, ține post două zile pe săptămână și a eliminat complet lactatele și tot ce ține de laptele de vacă.

„Șapte ani am fost strict vegană și veneam în România și mâncam doar salată de vinete, pentru că pe vremea aia, când veneam la mama îmi zicea: Eu ți-am gătit, acum nu vii la mine acasă cu prostii de astea, cu vegană. I-a luat ceva timp să înțeleagă. Mâncam la mama, nu exista, era vorba de respect. Dar în altă parte, nu.

Acum nu mai sunt vegană, dar mi-am echilibrat organismul și știu ce să mănânc și când să mănânc. În plus, țin post două zile pe săptămână, miercuri și vineri. Dar am renunțat de tot la lactate și la ce înseamnă lapte de vacă. Câteodată mai mănânc lapte de capră. Încerc să păstrez un echilibru”, a declarat Lili Sandu.

Lili Sandu, despre momentele de cumpănă din relația cu Silviu Țolu

La fel ca în orice relație, și între Lili Sandu și Silviu Țolu au existat neînțelegeri. Vedeta a mărturisit că la un moment dat au fost la un pas de despărțire, însă iubitul ei nu a vrut să se întâmple acest lucru, fiind sigur că ei sunt făcuți unul pentru celălalt.

„Am avut momente de cumpănă, când am zis că ne despărțim, dar înainte să mă ceară de soție. M-am gândit că nu mai corespunde nimic, am zis nu. Nu am stat despărțiți. Relația noastră a fost foarte mișto de la început, pentru că am vorbit despre orice. Când s-a dus Silviu la Ferma Vedetelor și am stat despărțiți el a venit acasă și a zis că nu are rost să ne despărțim, suntem făcuți unul pentru celălalt. Dar nu se știe niciodată, e o loterie”, a mai spus vedeta, potrivit viva.ro.

8.3 6 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.