Lista oficială a concurenților de la Asia Express 2024. Anunțul făcut de Antena 1, o fostă vedetă Pro TV printre participanți

Perechile care vor porni pe Drumul Zeilor

Scris de: Daoud Andra

26 Feb. 2024

Antena 1 se pregătește să înceapă filmările pentru un nou sezon al celui mai iubit reality show. După două sezoane filmate în America de Sud, aventura revine pe continentul asiatic, astfel că sezonul care stă să înceapă se va intitula Asia Express. Care sunt perechile care pornesc în aventura de pe Drumul Zeilor.

Cine participă la Asia Express 2024

Nouă perechi de vedete pornesc în aventura vieții lor, la finalul acestei luni, pe Drumul Zeilor. Filmările pentru Asia Express urmează să înceapă în câteva zile, iar postul de televiziune Antena 1 a anunțat care sunt cei 18 concurenți care au spus ”Da” provocării de pe continentul asiatic.

Printre concurenții care vor străbate Thailanda, Malaezia și Indonezia se numără actori, comedianți, cântăreți, dar și oameni de televiziune și de radio. Aceștia vor lua parte la următorul sezon al emisiunii Asia Express. Perechile care pornesc în aventură sunt următoarele:

  • Anca Țurcașiu și Andreea Samson (actrițe)
  • Mihai Găinușă și Oana Paraschiv (colegi de radio)
  • Nicolai Tand și Sorin Brotnei (naș și fin)
  • Betty Salam și soțul ei, Cătălin Vişănescu
  • Ioana State și Mane Voicu (comedianți)
  • Carmen Negoiță și sora ei, Andreea
  • Victor Slav și iubita lui, Selina
  • Adi Nartea și prietenul lui, Cosmin Vîjeu (actori)
  • Andrei Ursu (WRS) și iubitul lui, Vlad Condurache

Citește și: Când începe un nou sezon Asia Express în 2024. Țările în care ar urma să se filmeze emisiunea

Premiera pe care o aduce sezonul 7

Drumul Zeilor va avea 7000 de kilometri, iar echipele care vor ajunge până în finală vor străbate distanța din Thailanda până în Bali, acolo unde va avea loc ultima etapă. Este pentru prima dată în istoria emisiunii când vor fi 11 etape în loc de 10. Cele nouă echipe de concurenți pornesc în aventură fără telefoane și fără bani, fiind nevoite să se descurce cu doar un dolar pe zi. În rest, vor apela la ajutorul și bunăvoința localnicilor, pentru a face față tuturor probelor.

“Asia Express înseamnă pentru mine dorința de a mă transforma din: “a avea” în “a fi”, așa cum este și cultura țărilor prin care ajungem. Vreau să trec prin această experiență și șansă, în același timp, pe care mi le dă viața, parcurgând acest drum fără a avea nimic, ci doar pe mine și pe cea mai bună prietenă alături. Știu sigur că Andreea și cu mine vom face tot ce putem să ne demonstrăm cine suntem cu adevărat, care e forța noastră, și puterea noastră de acceptare și de a merge mai departe.”, a spus Anca Țurcașiu, pentru Antena 1.

Citește și: Motivul pentru care Alina Pușcaș a refuzat participarea la „Power Couple” și „Asia Express”: „Ar fi fost aproape imposibil” VIDEO EXCLUSIV

“Cei care mă urmăresc ştiu că iubesc să călătoresc, dar Asia Express îmi va arăta un alt mod de a călători. Îmi va testa limitele, gradul de toleranţă, rezistenţă fizică şi psihică, adaptabilitatea şi probabil că mă va pune faţă în faţă cu unele dintre fricile mele. Ştiu că o să fie o călătorie grea şi frumoasă, dar mă bazez pe Andreea să mă ajute să trec peste momentele grele. La final vom şti ce putem face împreună.”, a declarat Carmen Negoiță, despre aventura Asia Express.

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Simona Țăranu, despre fotbaliștii români care au făcut istorie. Cum este Gigă Hagi
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *