Lizzo și rochia ei neconvențională, ținuta momentului în toată lumea. Milioane de oameni au comentat-o FOTO și VIDEO

Cântăreața Lizzo a avut o apariție nonconformistă la premiile MTV 2022.

Artista Lizzo, cunoscută pentru aparițiile sale nonconformiste, a reușit să atragă toate privirile, la gala premiilor MTV VMA 2022. Aceasta a purtat o rochie extravagantă, semnată Jean Paul Gaultier. Așadar, pentru că îi place să fie în centrul atenției, Lizzo a reușit să facă furori și la evenimentul care a avut loc în urmă cu două zile, MTV Video Music Awards.

Lizzo și rochia ei neconvențională

Niciodată nu își face o intrare liniștită, așa că Lizzo s-a asigurat că a captat toată atenția la premiile MTV VMA 2022. Artista a purtat pe covorul roșu o rochie voluminoasă Jean Paul Gaultier.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lizzo (@lizzobeeating)

Cântăreața care a lansat hitul About Damn Time, a purtat o rochie couture statement când a ajuns la premiile MTV.

Glumind despre ținuta ei comentată de milioane de oameni, vedeta a scris pe Twitter cum a ales rochia. Stilistul ei a întrebat-o „Câtă țesătură vrei să porți?”, iar Lizzo a dat de înțeles că dorește cât mai multă posibilă.

Rochia supradimensionată, fără bretele, de culoare albastru închis, a avut o trenă lungă. Cântăreața a combinat look-ul cu mănuși bleumarin transparente, cercei aurii rotunzi și un ruj închis la culoare.

Cântăreața a postat și un videoclip pe Instagram în care a arătat tuturor rochia purtată. Astfel și-a pus în valoare și cizmele cu platforme pe care le-a ales, o alternativă mai practică a clasicului stiletto pe covor roșu. Vedeta și-a asortat și rujul rochiei. Pentru a completa aspectul neconvențional, a purtat și un inel pentru buze.

Lizzo, o apariție glam goth

În materie de coafură, Lizzo a optat pentru un wet look. Aceasta și-a purtat părul umed întins spre spate, care i-a evidențiat foarte bine fizionmia.

Cele două postări au strâns peste 800.000 de aprecieri combinate. Fanii cântăreței și-au arătat susținerea printr-o mulțime de comentarii pozitive.

Rochia lui Lizzo a făcut furori la marea gală
Rochia lui Lizzo a făcut furori la marea gală

Cântăreața în vârstă de 34 de ani a uimit pe toată lumea când și-a făcut apariția într-o rochie a designerului Jean Paul Gaultier. Lizzo și-a asumat din plin look-ul goth glam și a optat pentru ruj negru, dar și cercei rotunzi suprapuși. Lizzo a completat aspectul de vampă asortând rochiei o pereche de mănuși lungi, transparente de culoare bleumarin. Creația purtată face parte din colecția Haute Couture, Primăvară-vară 2022, concepută de Glenn Martens.

Se pare că Lizzo a reușit într-adevăr să fie vedeta serii. Aceasta a purtat la premiile MTV nu una, ci trei ținute diferite. Pe lângă rochia supradimensionată, Lizzo a mai îmbrăcat o rochie diferită pentru spectacolul ei de deschidere și o alta pentru mai târziu, când a primit premiul pe scenă. Lizzo a fost premiată la la MTV VMAs 2022 pentru hitul ei devenit viral pe TikTok „About Damn Time”.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Anca Dumitra este însărcinată
5 5 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *