Locul ales de Theo Rose pentru prima vacanță alături de fiul său. Artista a împărtășit cu fanii imagini inedite

Locul ales de Theo Rose pentru prima vacanță alături de fiul său. Artista a împărtășit cu fanii imagini inedite

Proaspăta mămică Theo Rose a dezvăluit unde petrece prima vacanță alături de fiul său. În urmă cu o lună, ea și iubitul ei, Anghel Damian, au devenit părinți pentru prima oară. Micuțul este acum răsfățatul familiei și motivul de bucurie al părinților săi în fiecare zi.

Locul ales de Theo Rose pentru prima vacanță alături de fiul său

Theo Rose trăiește cele mai frumoase momente din viața ei. Artista a adus pe lume un băiețel perfect sănătos pe data de 14 iunie 2023, pentru care a ales numele de Sasha Ioan.

Îndrăgita câtăreață obinuiește să își țină la curent fanii cu lucrurile care țin de noua dinamică din viața ei. Theo Rose petrece câteva zile de relaxare pe litoralul românesc alături de băiețel și părinții ei.

Citește și: De ce a chemat Theo Rose preotul acasă, la fiul ei. Ce se întâmplă la scurt timp de la externare. Anunțul făcut de artistă

Într-o intervenție recentă în emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV, artista a povestit cum s-a descurcat în primele săptămâni de când este mămică. Theo Rose a dezvăluit ce provocări a întâmpinat și cum reușește să depășească momentele mai dificile.

Citește și: Cum se simte Sasha Ioan, băiețelul lui Theo Rose și al lui Anghel Damian, la scurt timp de la naștere. Mesajul important transmis de artistă

”Am fost și la țară la ai mei și acolo a dormit extraordinar de bine. De la aerul ăla tare, afară mai adia vântul. S-a odihnit! Abia îl mai trezeam! Din punctul de vedere al oboselii. Nu pot să mă sincronizez cu el chiar așa. Sunt lucruri de făcut prin casă. Mai bag la spălat, mai calc, mai fac curat, nu apuc să dorm cu el. O singură dată pe zi dacă apuc să dorm cu el. Din punctul ăsta de vedere mi se pare dificil, în schimb sunt și norocoasă. Am parte de ajutor, de susținere. Prietenii, familia, toată lumea este alături de mine, dar înțeleg și mămicile care trec prin perioade mai dificile după naștere. Are 4 kilograme deja”, a declarat Theo Rose.

Când se întoarce Theo Rose pe scenă

În ceea ce privește proiectele de viitor, artista a mărturisit că este nerăbdătoare să se întoarcă pe scenă, însă în momentul de față se concentrează exclusiv pe creșterea micuțului Sasha. Totuși, Theo Rose a declarat că își va relua activitatea în momentul în care iubitul ei, Anghel Damian, își va elibera programul. Tânărul regizor este acum ocupat cu filmările pentru sezonul 3 al serialului Clanul.

„Anghel este și el fericit. Așa cum ne-am organizat cu perioada asta, el încă mai are câte ceva de filmat pentru Clanul, sezonul 3. Ne-am organizat astfel încât, până încep eu treaba, să se elibereze el cu programul, iar apoi să petreacă el mai mult timp cu Sasha”, a completat artista.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *