Locul din casă în care să pui hortensia. Așa atragi fericirea și dragostea adevărată

Așa vei atrage fericirea și dragostea adevărată
Locul din casă în care să pui hortensia. Așa atragi fericirea și dragostea adevărată

Feng Shui este o artă chineză străveche care urmărește să armonizeze energia din spații, promovând sănătatea, prosperitatea și bunăstarea. Unul dintre elementele cheie sunt plantele, considerate purtătoare de energie pozitivă, precum și de vitalitate, așa că îți dezvăluim mai jos care este cel mai bun loc în care să așezi hortensia dacă dorești să atragi fericirea și dragostea adevărată.

Unde să așezi hortensia în casă, pentru a atrage fericirea și dragostea adevărată

Conform celebrei filozofii chinezești, hortensia este considerată nu doar o plantă decorativă ce oferă culoare spațiului în care este amplasată, ci și un adevărat magnet pentru prosperitate, fericire și dragoste.

Dar unde trebuie, de fapt, pusă această plantă minunată? Ei bine, experții Feng Shui susțin că hortensia ar trebui amplasată în unul din colțurile casei pentru a atrage fericirea, prosperitatea și iubirea.

Potrivit filosofiei chinezești, așezarea florilor în aceste locuri din casă poate crea un flux ușor de energie. Așadar, dacă vrei să-ți găsești curând dragostea adevărată și să-ți îmbunătățești situația financiară, încearcă acest truc de decorare care va transforma energia din locuința ta.

Locul din casa in care sa pui hortensia
Hortensia atrage fericirea si dragostea adevarata

Cum să ai grijă de hortensia din ghiveci

Mai întâi de toate, alege un ghiveci potrivit, adică să fie suficient de mare și să aibă un drenaj bun, care să permită scurgerea excesului de apă. Ulterior, folosește un amestec de sol de calitate, plin de substanțe nutritive și cu o excelentă capacitate de retenție a apei.

Mai departe, utilizează îngrășăminte destinate acestui tip de plantă și ține cont de instrucțiunile de pe ambalaj. În ceea ce priveşte udarea, planta se va uda imediat cum solul va începe să se usuce. Potrivit specialiștilor din domeniu, pământul trebuie să fie tot timpul umed.

Citește și 4 plante care aduc noroc în casă. Atrag abundența și succesul, conform Feng Shui!

Plante de birou

Dacă lucrezi de acasă, probabil că ai un birou. În acest caz, este esențial să creezi un mediu propice concentrării și productivității. Amplasarea plantelor în apropierea zonei de lucru te poate ajuta să purifici aerul, precum și să îți oferi un sentiment de calm.

Nu uita că păstrarea plantelor sănătoase și vibrante este esențială pentru a menține un flux de energie pozitivă. Asigură-te că le uzi în mod regulat, că le oferi lumină adecvată și că nu ai frunze moarte sau bolnave. Vei fi uimit de ce pot face hortensiile pentru tine pentru a atrage dragostea adevărată.

Citește și Ce să pui pe masa de bucătărie pentru a atrage norocul. Obiectul banal care aduce prosperitate și bani!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Războiul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf ia amploare
9 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *