Locul din casă unde e bine să așezi bambusul, planta aducătoare de noroc. Atrage banii și armonia în viața ta

Aduce energie pozitivă în casă

Scris de: Daoud Andra

25 Nov. 2023

Locul din casă unde e bine să așezi bambusul, planta aducătoare de noroc. Atrage banii și armonia în viața ta

Bambusul este una dintre plantele cel mai puternic asociate cu norocul și cu abundența. În cultura Feng Shui, se spune că în funcție de numărul tulpinilor, această plantă poate aduce sănătate, noroc în dragoste, prosperitate pe plan financiar sau succes în afaceri. Care este locul din casă unde e bine să așezi bambusul, pentru a te bucura de beneficiile lui.

Bambusul, planta care aduce noroc

Bambusul este una dintre cele mai populare plante de interior, din mai multe motive. Este de efect, arată bine în orice spațiu, este ușor de îngrijit și poate fi ținut atât în ghiveci cu pâmânt, cât și în vaze cu apă. Experții Feng Shui spun că această plantă are și numeroase beneficii care țin de energie. Bambusul poate aduce armonie, noroc și bogăție în casă și fiecare număr de tulpini în parte are o altă semnificație.

Citește și: Planta specială pe care trebuie să o ai în casă în luna decembrie. Atrage banii și norocul în viața ta

Se crede că această plantă are puterea de a echilibra energia din casă, iar pentru a te bucura de efectele ei, trebuie doar să alegi numărul potrivit de tulpini. Singurul număr de tulpini pe care trebuie să îl eviți este 4, deoarece în cultura chineză, această cifră se scrie asemănător cu cuvântul ”moarte”. Iată ce simbolizează fiecare număr de tulpini în parte!

  • 1 tulpină – longevitate, prosperitate
  • 2 tulpini – dragoste și armonie în cuplu
  • 3 tulpini – bogăție și viață lungă
  • 5 tulpini – sănătate și echilibru
  • 6 tulpini – noroc și abundență
  • 7 tulpini – comuniune și sănătate
  • 8 tulpini – creștere și dezvoltare
  • 9 tulpini – noroc pe toate planurile
  • 10 tulpini – perfecțiune

Citește și: Planta pe care trebuie să o ai în casă pentru a atrage prosperitatea. Unde e bine să o așezi, aduce noroc în viața ta

Planta care atrage banii
Bambus norocos

Locul din casă unde e bine să așezi bambusul

Nu doar numărul tulpinilor influențează domeniul în care ai noroc, ci și locul în care așezi bambusul norocos. Pentru a te bucura de efectele energetice ale acestei plante, specialiștii Feng Shui recomandă ca vasul cu bambus să fie așezat în sufragerie sau în birou. Colțul din stânga este locul ideal pentru a pune bambusul norocos. În acest fel, planta va capta energia negativă din casă și va elibera energie pozitivă.

Bambusul norocos poate fi făcut cadou persoanelor dragi. Acesta se găsește în orice florărie și chiar în unele hypermarketuri, la raionul cu plante decorative, arată bine în orice spațiu și nu este greu de îngrijit.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
10 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *